IstanbulVita | Tratament Cu Laser Pentru Creșterea Părului ...

Tratamentele cu laser au făcut obiectul unei popularitate tot mai mari în ultimii ani. Acest lucru se datorează faptului că au un nivel înalt de versatilitate, ceea ce le permite să acționeze eficient în tratarea unei largi varietăți de probleme.

Deși sunt cel mai bine cunoscute pentru rolul lor în procesul permanent de îndepărtare a părului, realitatea este că laserele pot promova și creșterea părului nou, putând fi astfel utilizate ca un tratament puternic pentru combaterea cheliei.Tratamentele pentru căderea părului au câștigat din ce în ce mai mulți aliați de-a lungul anilor. Și în prezent, tratamentele orale cu finasterida, dutasterida, complexe de vitamine, minoxidil, factori de creștere și antiandrogeni locali sunt susținute de terapia cu laser, care este utilizată pentru a stimula creșterea părului. Acest laser a fost deja indicat în medicina dermatologică pentru tratarea acneei, vergeturilor, printre alte probleme ale pielii, dar mai recent au fost prezentate studii în Coreea de Sud, care arată rezultatele aplicării acestui laser în tratamentul legat de căderea părului.

ultima imbunatatire a tratamentului de cadere a parului

Cum funcționează tratamentul cu laser?

Tratamentul cu laser pentru păr acționează printr-un proces cunoscut sub numele de Biostimulare, care constă în principal din stimularea metabolică a celulelor, îmbunătățind astfel creșterea și întărirea părului. Acest tratament are și capacitatea de a activa microcirculația sângelui, favorizând astfel nutriția celulelor și mărind fluxul de oxigen către acestea. În acest fel, provoacă o schimbare a ciclului de creștere a părului, determinând celulele aflate în faza inactivă să intre rapid în faza de creștere activă, cu o creștere substanțială a creșterii părului.

impactul tratamentului cu laser

Sesiune

Pentru un tratament de succes, sunt necesare 2 ședințe pe săptămână. Fiecare ședință durează aproximativ 20 de minute. Tratamentul poate fi efectuat timp de 1 lună sau conform instrucțiunilor dermatologului.

Veți observa o îmbunătățire a creșterii părului de la prima aplicare. Rezultatele nu sunt miraculoase (nu sunt eficiente la persoanele complet chele), dar ajută la combaterea căderii părului și la întârzierea cheliei timpurii. Specialiștii recomandă combinarea acestui tratament cu altele precum ACell + PRP și mezoterapia părului.

Avantajele Unui Tratament Laser

Această terapie poate reduce roșeața, umflarea și durerea după transplantul de păr și poate promova vindecarea mai rapidă a rănilor. Cu cât vindecarea este mai rapidă, cu atât riscul de infecție este mai mic. Acest tratament poate îmbunătăți, de asemenea, vitalitatea rădăcinilor și rezistența generală a părului. Va crește circulația sângelui, ajutând astfel părul să obțină toți nutrienții necesari pentru creșterea acestuia. Dacă sunteți interesat să primiți un tratament de transplant de păr cu laser, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Pot solicita acest tratament după un transplant de păr?

Puteți primi tratament numai până când vă reveniți complet după operația de transplant de păr. Cu toate acestea, puteți alege și prelungirea tratamentului după transplant, deoarece utilizarea prelungită va stimula și mai mult creșterea naturală a părului. 

Riscurile unui tratament cu laser

În ciuda temerilor, conform studiilor efectuate până în prezent, acest tratament nu are niciun fel de efect cancerigen sau ionizant asupra țesuturilor, deci este considerat perfect sigur pentru orice tip de persoană. Acest tratament pentru păr nu are de obicei niciun fel de efecte secundare și este complet nedureros pentru cei care îl poartă. Atunci când este făcut corect, acest tratament promovează nu numai regenerarea, ci și întărirea părului.

Lasă un răspuns
3 Replies to "Tratament Cu Laser Pentru Creșterea Părului"
 • Commenter Photo
  Popa Alexandru 9 ay önce

  Cu ce tratament se obțin rezultate mai bune, cu mezoterapie sau cu cel cu laser? Laserul nu dăunează organismului?

 • Commenter Photo
  Nelu A 9 ay önce

  Am făcut tratament cu laser o perioadă, apoi l-am întrerupt. Părul meu a început să-și piardă volumul și să cadă. Ce tratament este bun pentru a opri căderea părului?

 • Commenter Photo
  Maria D 8 ay önce

  Părul meu era subțire, se rupea când mă pieptănam. Am urmat un tratament cu laser timp de o lună și jumătate și acum am un păr sănătos și des, este un tratament foarte bun, îl recomand.