IstanbulVita | Tratament ACELL + PRP ...

Înainte de a menționa care este efectul tratamentului, vom explica conceptele în două părți, deoarece una dintre ele poate fi omisă dacă este necesar. Să ne amintim că fiecare pacient este un caz particular.

Tratament ACELL+PRP

Ce este PRP?

Acronimul PRP înseamnă plasmă bogată în trombocite. Plasma conține factori de creștere, citozine proteice și leucocite. Lichidul obținut numit plasmă este injectat în zona de tratat, în cazul nostru vom folosi capul ca exemplu.

Procesul începe cu extragerea sângelui de la pacient și apoi trece printr-un proces de centrifugare în care plasma bogată în trombocite este separată de celelalte componente ale sângelui.

Pentru ce se utilizează PRP?

Este indicat pentru vindecarea rănilor, leziunilor musculare, tratamentelor estetice, recuperării țesuturilor moi și căderii părului.

Cum se aplică PRP?

PRP concentrat este injectat în pielea capului pacientului.

De ce ar trebui să solicit o sesiune PRP?

Deoarece ne permite să întărim părul pe care îl avem deja în cazul unei eventuale căderi sau să îmbunătățim recuperarea părului după un transplant de păr.

Există efecte secundare?

Nu. PRP este un tratament autolog, adică provine din propriul corp, deci nu există efecte secundare sau contraindicații. Vom evidenția ceva important, într-un transplant de păr se folosește doar plasma pacientului, niciodată cea a altei persoane.

PRP și alopecie androgenă

Poate fi vindecată alopecia androgenă cu tratament PRP?

Nu, plasma nu poate reduce prezența androginului. Acest tratament va da doar vitalitate părului pe care îl aveți deja și va promova creșterea.

PRP și alopecie androgenă

Vă sfătuim să faceți PRP în momente specifice: când doriți să îmbunătățiți dezvoltarea transplantului de păr și când treceți prin căderea sezonieră a părului sau perioade de subțiere a părului.

 • Vă recomandăm să aplicați tratamente PRP în timpul procesului de transplant de păr, adică de 3 ori pe an. Apoi, după transplant sau când apare pierderea de șoc, se poate solicita prima sesiune, apoi la 6 luni, care este stadiul de creștere, aplicăm a 2-a sesiune și apoi la 9 luni, a 3-a sesiune pentru a consolida etapa finală de creștere.
 • Pentru anotimpurile sezoniere, vă recomandăm să faceți un tratament PRP, acesta poate fi în timpul verii și apoi în timpul iernii, astfel ajutăm părul să rămână puternic în timpul schimbărilor climatice.

Ce este ACell?

ACell este acronimul pentru o companie pionieră în medicina regenerativă, produsele sale sunt vândute sub marca comercială „MatriStem”, compania este dedicată cercetării și creării de produse regenerative.

Produsul utilizat în transplanturile de păr permite țesuturilor să se regenereze treptat și activează celulele stem adulte ale unităților foliculare. Acest produs este aprobat de Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, cunoscută și sub numele de FDA.

Așa dar,

Cum funcționează combinația dintre PRP + ACell?

Utilizarea combinată a PRP + ACell în transplantul de păr va avea ca efect promovarea creșterii părului prin activarea celulelor stem și asigurarea factorilor de creștere pentru restul celulelor. Această combinație nu este utilizată numai pentru chelie, ci și pentru tratamentul bărbii, mustaței și sprâncenelor.

Concluzie:

Injecția PRP + ACell poate fi utilizată ca tratament pentru a preveni pierderea ulterioară a părului, pentru a restabili părul existent, pentru a întări grefele transplantate și pentru a forma o barieră de protecție pe scalp pentru a proteja celulele sănătoase.

Diferența dintre tratamentul PRP + ACell și alte proceduri de regenerare a părului

Tratamentul PRP + ACell nu necesită medicamente prescrise sau controale programate cu un specialist. În cadrul unei intervenții timpurii adecvate, tratamentul PRP + ACell va opri căderea părului, iar pentru acei adulți aflați în stadiile incipiente ale căderii părului, acest tratament este una dintre cele mai bune opțiuni. Regularitatea tratamentului va fi un factor determinant în menținerea volumului maxim de păr și protejarea foliculilor existenți.

Lasă un răspuns
2 Replies to "Tratament ACELL + PRP"
 • Commenter Photo
  Emil Nicolae 9 ay önce

  Am făcut transplant capilar în urmă cu 4 luni și mi s-a făcut tratamentul cu plasmă. După cât timp se poate repeta tratamentul și cu ce frecvență?

 • Commenter Photo
  Șerban 9 ay önce

  La ce interval de timp trebuie repetat tratamentul PRP?