IstanbulVita | Transplant De Sprâncene Cu Cea Mai Nouă ...

Afecțiunile pielii, cum ar fi alopecia areata, machiajul permanent, colorarea, chimioterapia și alte afecțiuni ale pielii determină căderea permanentă a sprâncenelor. Sprâncenele căzute pot crește din nou atâta timp cât foliculii sunt în stare bună.

Transplant De Sprâncene Cu Cea Mai Nouă Tehnologie

Atunci când foliculii unei sprâncene se pierd definitiv, pot alege să facă un transplant de sprâncene.

Ce este un transplant de sprâncene?

Transplantul de sprâncene este procesul de extracție a foliculilor de păr dintr-o zonă donatoare (occipitală sau ceafă) care conține suficient păr, pentru un proces ulterior de transfer în zona sprâncenelor.

Candidații la un transplant de sprâncene

 • Zona cu pierderea totală sau parțială a sprâncenelor
 • Femeile și bărbații pot solicita această intervenție

De ce să faceți un transplant de sprâncene în Turcia?

Sprâncenele nu îndeplinesc doar un model estetic, ci și funcția de a proteja globul ocular de agresiunile externe. Transplantul de sprâncene este cea mai eficientă, eficace și sigură soluție pentru corectarea defectelor și restabilirea protecției naturale a zonei supra orbitale.

Datorită calității serviciilor, rezultatelor excelente de calitate și prețurilor mici, țările europene și arabe aleg Turcia pentru transplantul de sprâncene. În ultimii zece ani, străinii au considerat Turcia unul dintre cele mai recunoscute centre de sănătate și frumusețe din lume.

PROCESUL DE TRANSPLANT

Zona donatoare. Zona donatoare va fi analizată anterior pentru a determina tipul și forma părului. Zona utilizată este, de obicei, ceafa sau zona din spatele urechii. Odată ce zona donatoare este determinată, doar porțiunea de păr care va fi necesară este ras sau bărbierită.

Anestezie locală Pentru a începe procesul de colectare a foliculilor, care cuprinde o perioadă de 1 până la 2 ore, se aplică anestezie locală în zona donatoare și în zona receptoare.

Extracţie Când anestezia a avut efect asupra zonelor, unitățile foliculare evaluate și analizate anterior sunt extrase una câte una. Din punct de vedere tehnic, un micromotor este utilizat pentru a extrage foliculii de păr.

Grefa sau transplantul Înainte de a introduce foliculii în sprâncene, canalele sunt deschise cu tehnica FUE Sapphire. Aceste canale vor fi deschise cu o foaie specială care va minimiza deteriorarea zonei de recepție. Apoi, în canale, foliculii vor fi introduși manual unul câte unul, respectând delimitarea zonei care urmează să fie acoperită. Pentru a obține un efect perfect și natural, grefa sau transplantul de sprâncene trebuie să respecte designul și direcția sprâncenelor existente.

Rezultate după transplantul de sprâncene

Rezultate după transplantul de sprâncene

Procesul de creștere pentru sprâncenele nou transplantate este același ca și pentru transplantul de păr. În termen de 15 zile după operație, pacientul poate prezenta o afecțiune temporară numită pierderea șocului, unde doar părul transplantat va cădea și apoi va începe procesul normal de creștere. În următoarele 3 luni, pacientul va observa o creștere vizibilă a părului. Veți vedea rezultatele în termen de 8 până la 12 luni de la transplant.

Întrebări frecvente transplant de sprâncene

Cum este îngrijirea ulterioară și care sunt efectele secundare ale transplantului de sprâncene?

Am menționat deja că procesul unui transplant de sprâncene este o intervenție simplă, astfel încât efectele secundare sunt superficiale și se limitează la formarea de mici cruste în jurul părului altoit. Unele umflături sau roșeață apar de obicei în termen de 3 zile de la intervenție. Aceste efecte se vor diminua treptat odată cu medicația și îngrijirea recomandată de medic sau specialist.

Durata transplantului de sprâncene?

Durata totală a unui transplant de sprâncene este de obicei de 2 până la 5 ore, în funcție de cazul pacientului.

Care sunt îngrijirile pe care trebuie să le avem atunci când sprâncenele cresc?

Când sprâncenele cresc, tind să o facă nealiniat, de aceea putem ajuta părul aplicând puțin gel pe zonă de câte ori este necesar.

Când îmi pot îndepărta părul din sprâncene?

Părul sprâncenelor NU trebuie îndepărtat, poate fi tăiat  după a 3 a  sau luna a 4 a.

Lasă un răspuns
2 Replies to "Transplant De Sprâncene Cu Cea Mai Nouă Tehnologie"
 • Commenter Photo
  Alice Petrscu 9 ay önce

  În urma unui accident am rămas fără spânceana dreaptă, în proporție de 70%. Mi s-a spus că un transplant ar putea rezolva această problemă. Vreau să vorbesc cu specialistul dumneavoastră, pentru a clarifica unele îndoieli pe care le am. Mulțumesc, o zi bună!

 • Commenter Photo
  Oana 9 ay önce

  În urmă cu ceva timp mi-am făcut tatuaj în zona sprâncenelor, vreau să știu dacă se poate face implant și cât costă?