IstanbulVita | Transplant De Păr Robotizat Cu Cea Mai Nouă ...

Transplant de păr robotizat sau numit și Robotic FUE Extracția unităților foliculare asistată de robot sau Robotic FUE, constă în utilizarea unui robot care automatizează procesul de extracție și garantează cel mai bun păr disponibil cu cel mai mic traumatism posibil și cea mai lungă supraviețuire a acestuia.

Transplant De Păr Robotizat Cu Cea Mai Nouă Tehnologie

De ce este atât de reușită metoda robotului capilar FUE?

Roboții au succes la sarcini care necesită precizie, repetare și consistență. Datorită algoritmilor inteligenți și a tehnicii de disecție, robotul poate extrage eficient pe tot parcursul procedurii, astfel încât calitatea primei grefe este aceeași cu cea a 4000-a grefă, deoarece roboții nu obosesc.

Avantajele robotului FUE

 • Exact
 • Controlat
 • Reproductibil
 • Rată foarte mică de pierdere foliculară
 • Eficient și mai sigur decât alte tehnici

Procesul de transplant robotic FUE cu tehnologia Artas este un proces care constă din 5 pași:

Procesul de transplant robotic FUE cu tehnologia Artas este un proces care constă din 5 pași:

Pasul 1 Evaluare și simulare. Se efectuează o consultație detaliată în care se iau în considerare istoricul medical personal și familial, așteptările de tratament, iar pacientul este informat cu privire la ceea ce poate și ce nu poate fi atins în fiecare caz particular.

Pasul 2 Extragerea. Procedura începe cu bărbierirea părului și aplicarea ulterioară a anesteziei locale în zona în care părul va fi extras. Apoi pacientul se așează pe robot unde, printr-un sistem de inteligență artificială se scanează scalpul, determinând lungimea, densitatea, direcția și unghiul părului. Robotul procesează astfel informațiile necesare pentru a determina care va fi cel mai bun păr disponibil pentru extragere. Odată ce au fost detectați cei mai buni foliculi, un sistem cu dublu ac face mai întâi o incizie superficială și apoi pătrunde până la baza foliculului pentru a-l extrage cu traume minime, la o rată medie de 1000 de fire de păr pe oră. Inciziile nu lasă cicatrici și zona de extracție va avea spații goale mici într-un mod bine distribuit, nu va fi liniară pentru a evita lipsa părului.

Pasul 3 Deschiderea canalului: La pacienții care încă au părul în zona de primire, este ideal ca robotul să efectueze o scanare anterioară a părului existent și apoi să facă incizii în spațiile goale, unde nu există păr.

Pasul 4 Transplantul: Odată ce canalele au fost deschise, se efectuează procesul de grefare a foliculilor, care a fost deja obținut așa cum s-a menționat mai sus în etapa nr. 2: extragerea foliculilor. Acest proces poate dura între 6 și 8 ore, în funcție de numărul de foliculi de transplantat. Metoda de altoire a foliculilor este manuală: foliculul este captat cu o pensă mică și introdus în canalul deschis. Procedura va fi repetată din nou și din nou până când toți foliculii extrasați sunt la locul lor.

Pasul 5. Recuperare și rezultate: Pacientul va avea garanția că părul transplantat va avea același comportament ca părul găsit în zona donatoare. Pentru cei care au o sensibilitate scăzută la hormonul dehidro testosteron, care determină slăbirea ulterioară și căderea părului, transplantul oferă rezultate uimitor de naturale, optime și permanente. Pacientul va putea reveni rapid la activitățile și rutinele normale, de obicei într-o zi sau două. În 9 sau 12 luni, pacientul va putea vedea o îmbunătățire notabilă a aspectului estetic al acestuia, arătând un aspect natural al părului care va continua astfel pe viață.

Care este prețul tehnicii robotice FUE?

Care este prețul tehnicii robotice FUE?

Prețul față de celelalte tehnici este de obicei mult mai mare datorită tipului de tehnologie utilizată. De asemenea, trebuie luat în considerare cazul particular al pacientului.

De ce ar trebui să alegeți un transplant cu robotul artas?

Dacă doriți să obțineți cel mai bun rezultat și aveți resursele economice, această tehnică este cea mai bună opțiune pentru chelie.

Lasă un răspuns
2 Replies to "Transplant De Păr Robotizat Cu Cea Mai Nouă Tehnologie"
 • Commenter Photo
  Alex M 9 ay önce

  Din articol reiese că transplantul cu robot are avantaje doar în faza de extragere, precum și că diferența de preț este substanțială. În acest caz, eu consider că este preferabil un transplant cu tehnica FUE. Aș vrea să vorbesc cu un operator pentru a primi mai multe detalii, dacă este posibil.

 • Commenter Photo
  Emil Cernea 9 ay önce

  Din articol reiese că robotul este folosit numai pentru extragere de grefe și deschidere de canale, implantarea se face manual. Ce specializare are cel care face implantarea? Care este costul total?