IstanbulVita | Transplant De Păr Cu Tehnica Fue ...

Tehnica FUE este cea mai populară metodă de transplant de păr pentru a acoperi zonele afectate de alopecie. Spre deosebire de alte metode, este minim invazivă și permite ca unitățile foliculare să fie extrase una câte una fără a lăsa cicatrici. Rezultatele obținute au un aspect permanent și total natural.

Ce Este Tehnica FUE?

Ce Este Tehnica FUE?

Tehnica FUE este un tip de tehnică utilizată pentru operațiile de transplant de păr. În timpul procedurii, unitatea foliculară (numită și grefă) este îndepărtată din zona donatoare și transplantată într-o zonă receptoare. Zona donatoare este în general situată în partea din spate a capului (ceafă sau occiput), iar zona receptoare poate cuprinde intrările, linia frontală, linia superioară și coroana.

Caracterizarea tehnologiei FUE constă în faptul că instrumentele chirurgicale utilizate în procesul de extracție a foliculilor constau din ace goale sau perforatoare conectate la un micromotor. Acest instrument face o mică incizie în partea inferioară a foliculului, permițând foliculului să fie obținut individual cu precizie maximă.

Metoda FUE este una dintre cele mai eficiente tehnici de transplant de păr și poate fi utilizată pentru a restabili densitatea părului, pentru a umple barba, sprâncene sau cicatrici. Acest lucru este foarte precis și, prin urmare, necesită o pregătire specifică prealabilă de către specialist și echipa tehnică.

Etapele Unui Transplant FUE

 • Pregatirea  Șı Raderea Părului

Analiza și pregătirea zonelor: specialistul va studia zona donatorului și gradul de chelie. Pacientul va fi informat despre numărul de foliculi care pot fi extras și zonele care pot fi repopulate. Dacă pacientul dorește să acorde prioritate unei anumite zone , acesta va fi discutat cu specialistul și dacă acest lucru este fezabil, cererea va fi abordată cu precizie. Pasul următor, DOAR o parte din zona occipitală sau numită și „ceafă” este rasă, pentru a pregăti zona din care foliculii vor fi extrași ulterior. Cu un „stilou” sau un marker special, zona care urmează să fie populată este marcată: intrare, linie frontală, vârf sau coroană.

 • Anestezie

Odată ce zona este pregătită,  este plasată pre-anestezie și apoi procedăm cu plasarea anestezicului local. După aceea, pacientul nu va simți niciun fel de durere pe parcursul întregii intervenții.

 • Extracția Foliculilor 

Foliculii sunt trasați cu un micromotor care slăbește rădăcina și extrage foliculul.

 • Conservarea Foliculilor

După extracție, foliculul este deconectat de aportul de nutrienți furnizat de scalp. Pentru a-și menține integritatea și perfecțiunea, acestea sunt depuse într-o soluție nutritivă compusă din biotina.

Această etapă a transplantului FUE este foarte importantă, deoarece asigură supraviețuirea foliculului atunci când acesta se află în afara țesutului părului.

 • Deschiderea Canalelor

În această etapă, se folosește un instrument chirurgical care conține o lamă de oțel la capătul său, care, atunci când este introdus în scalp, deschide un microcanal în formă de „u”. Această serie de microcanale va fi cea responsabilă de adăpostirea foliculilor extraşi și conservați anterior.

 • Transplantare de Foliculi

Odată ce deschiderea canalelor este terminată, foliculii extrasi din zona donatoare sunt altoiți unul câte unul în cavitățile menționate mai sus. Transplantul se termină cu curățarea zonei intervenite și se aplică un bandaj special pentru a proteja zona expusă.

Care Sunt Avantajele Tehnıcıı FUE?

Metoda FUE nu lasă cicatrici mari, astfel încât rezultatul este mai estetic decât alte metode. Tehnica FUE are multe beneficii față de următoarele cazuri:

 • Pacienții care doresc să repopuleze intrările sau să coboare linia părului frontal.
 • Densitate mai mare la coroană.
 • Completați anumite zone fără păr, inclusiv cicatrici și urme.
 • Altoirea bărbii și a sprâncenelor.
 • Oamenii care preferă să poarte păr foarte scurt.

Cine Este Adecvat Pentru Aceasta Tehnica?

Cine Este Adecvat Pentru Aceasta Tehnica?

Tehnologia FUE poate fi utilizată atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pentru a determina viabilitatea candidatului, este necesară o evaluare a părului și a altor factori determinanți: 

 • Densitatea zonei donatoare și lățimea zonei destinatarului
 • Tip de păr
 • Vârsta pacientului
 • Cauzele și progresul căderii părului.

Prețul Tehnicii FUE

Care este costul unui transplant cu tehnica FUE?

Prețul transplantului de păr este calculat pe baza foliculilor necesari și a tehnicii utilizate în fiecare caz. La fiecare pacient, acest număr de foliculi este întotdeauna diferit și, în funcție de tipul de chelie pe care îl prezintă pacientul, poate fi încorporat și un tratament PRP. În IstanbulVita, bugetul va fi format în funcție de nevoile fiecărui pacient, unde putem include tratamente, truse postoperatorii, cazare, transferuri în Istanbul, traducători și tot ceea ce generează bunăstare și confort în timpul vizitei dumneavoastră.

Lasă un răspuns
2 Replies to "Transplant De Păr Cu Tehnica Fue"
 • Commenter Photo
  Vasile 9 ay önce

  Dacă tehnica FUE Safir este cea mai bună, de ce se mai folosește tehnica FUE?

 • Commenter Photo
  Radu 9 ay önce

  Vecinul meu a făcut un implant de păr în clinica dumneavoastră, aș vrea să primesc și eu informații despre cazul meu, despre preț și ce este inclus în acest preț.