IstanbulVita | Transplant De Păr Cu Tehnica DHI ...

Vom începe cu o diagramă de comparație între tehnica DHI și tehnica FUE Sapphire pentru a vă oferi cele mai semnificative caracteristici. Pe parcursul lecturii vom dezvolta în profunzime conceptul DHI, HAI SĂ ÎNCEPEM !!

Transplant De Păr Cu Tehnica DHI

DHI (*)

 • TRANSPLANTARE DIRECTĂ: FOLICULUL ESTE EXTRAS ȘI TRANSPLANTAT IMEDIAT
 • TEHNICA UTILIZATĂ PENTRU VINDECAREA RAPIDĂ (în 5 sau 6 zile nu veți mai avea cruste)
 • NU NECESITĂ RADEREA ZONEI DE PRIMIRE - DOAR A ZONEI DONATOARE
 • TEHNICA UTILIZATĂ PENTRU A REPOPULA INTRĂRILE SAU ZONELE FOARTE SPECIFICE
 • TEHNICA RECOMANDATĂ PENTRU FEMEI
 • NECESITĂ UN SPECIALIST CU EXPERIENȚĂ DATĂ COMPLEXITATEA SA
 • FOARTE LIMITAT - DOAR 3000 DE FOLICULI POT FI TRANSPLANTAȚI PE SESIUNE
 • FOLOSEȘTE UN STILOU CHOI IMPLANTATOR CARE DESCHIDE CANALUL ȘI IMPLANTEAZĂ PĂRUL ÎN ACELAȘI TIMP
 • MAI SCUMP PENTRU COMPLEXITATEA SA
 • REZULTATE EXCELENTE PENTRU ZONELE SPECIFICE ALE CALVIȚIEI

FUE SAPPHIRE

 • TRANSPLANTUL ÎN TREI ETAPE: FOLICULUL ESTE EXTRAS - CANALUL ESTE DESCHIS - TRANSPLANTAT
 • NECESITĂ MAI MULT TEMP PENTRU VINDECARE (aproximativ 10 zile. Pentru a vedea căderea crustelor)
 • NECESITĂ RADEREA ZONEI DE PRIMIRE ȘI A ZONEI DONANTE
 • TEHNICĂ DE REPOPULARE A ORICĂREI ZONE A CAPULUI
 • TEHNICA RECOMANDATĂ PENTRU BĂRBAȚII CU MULTĂ CALVIȚIE
 • ESTE NECESAR TIMP MAI PUȚIN PENTRU CĂ ÎNTREAGA ZONĂ ESTE ACCESIBILĂ
 • LIMITAT - PÂNĂ LA 6000 DE FOLICULE POT FI TRANSPLANTAȚI PE SESIUNE
 • FOLOSEȘTE LAMA DE SAFIR FOARTE ASCUȚITĂ PENTRU DESCHIDEREA CANALELOR
 • MAI ECONOMIC PENTRU UȘURINȚA DE APLICARE
 • REZULTATE EXCELENTE PENTRU TOATE TIPURILE DE CALVIȚIE

* DHI (acronim în engleză): implantarea directă a părului, sau cunoscută și sub numele de metodă de implantare directă a părului.

Deci, putem spune că:

* DHI (acronim în engleză): implantarea directă a părului, sau cunoscută și sub numele de metodă de implantare directă a părului.

Tehnica DHI necesită un „stilou” sau un instrument special, care este utilizat în timpul transplantului direct de folicul pentru a repopula zone specifice ale cheliei. Nu numai că necesită o zonă bună donatoare pentru a obține rezultate excelente, dar este important să aveți și un grup de specialiști cu experiență în tehnica DHI. 

Rezultatele cu această tehnică sunt excelente și după câteva luni veți experimenta nu numai un nou stil de păr, ci și emoții, deoarece zona cheală care v-a afectat atât de mult va fi dispărut complet.

CELE 7 ETAPE ALE UNEI INTERVENȚII DHI

 • Consultație preliminară înainte de intervenție: medicul sau specialistul va pune întrebări de rutină pentru a confirma datele colectate anterior de la pacient. Nu numai că este diagnosticat gradul de chelie al pacientului, dar medicul va fi informat despre unele afecțiuni pe care le poate avea pacientul, cum ar fi diabetul, hipertensiunea, hepatita C, HIV sau problemele cardiace. Toate aceste informații vor fi necesare pentru a putea continua cu etapa următoare.
 • Analiza și pregătirea zonelor: specialistul va studia zona donatoare și gradul de chelie. Pacientul va fi informat despre numărul de foliculi care pot fi extrasați și zonele care pot fi repopulate. Dacă pacientul dorește să acorde prioritate unei anumite zone, acesta va fi discutat cu specialistul și dacă acest lucru este fezabil, cererea va fi abordată cu precizie. Cu un „stilou” sau cu un marker special, se marchează zona de repopulat. Pasul următor, DOAR o fracțiune din zona occipitală sau numită și „ceafă” este rasă, pentru a pregăti zona din care foliculii vor fi extrași ulterior.
 • Odată ce zona este pregătită,se face pre anestezie şi apoi procedăm cu plasarea anesteziei locale. După aceea, pacientul nu va simţi niciun fel de durere pe parcursul întregii intervenţii.
 • Foliculii sunt extrasați cu un micro-motor care slăbește rădăcina și extrage foliculul.
 • Odată ce foliculul este extras, acesta este introdus rapid manual în „stiloul” CHOI, se generează un mecanism care aspiră foliculul, fiind gata de utilizare.
 • Stiloul CHOI are un ac gol, iar foliculul este în interiorul stiloului gata de utilizare. În acest tip de tehnică precizia este mult mai mare, acul este plasat pe scalp la un unghi cuprins între 40º și 45º și se introduce foarte atent pe piele, în acest fel acul deschide canalul la intrare, specialistul apasă stiloul și foliculul intră în canalul deschis anterior. Procedura va fi repetată din nou în conformitate cu etapele 5 și 6: plasarea foliculului în stilou, deschiderea canalului și plasarea foliculului. Aceste acțiuni vor fi repetate din nou și din nou până când toți foliculii necesari sunt la locul lor. Transplantul de păr durează de obicei între 6 și 8 ore.
 • Zona transplantată este curățată pentru a evita orice tip de infecție. Pacientul este lăsat să se odihnească câteva minute și apoi se pune un bandaj special pentru a proteja zona transplantată.

DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR

 • Veți obține o recuperare foarte rapidă, simplă, fără complicații și veți putea observa în timp că transplantul de păr va deveni practic invizibil.
 • Veți putea reveni la rutina zilnică într-un timp foarte scurt, deoarece inciziile sunt mult mai mici decât în ​​alte tehnici utilizate.
 • În mod logic, va fi necesar să urmați liniile directoare tipice, care includ o spălare atentă, precauție la prima tunsoare, nu exerciții fizice în primele zile, somn în poziție întins pe spate, prevenirea atingerii pe foliculii transplantați, adminstrarea de medicamente, spălare păr și alte sugestii care vor fi informate de către specialist

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE TRANSPLANTAREA DHI:

Ce este transplantul  DHI? Este o tehnică folosită pentru a introduce părul. Este nevoie doar de doi pași pentru a extrage și introduce foliculii de păr în zona de primire, fără a genera incizii anterioare și cu vindecare foarte rapidă.

Ce este un transplant de păr? Transplantul de păr este metoda utilizată pentru corectarea diferitelor defecte ale cheliei. Cu părul extras din zona occipitală, este posibil să umpleți densitatea insuficientă, să acoperiți cicatricile, găurile de creștere a părului sau să remodelați părul.

Care este diferența dintre grefa de păr și implantul de păr? Termenul implant este folosit tehnic pentru implantarea anumitor structuri artificiale sau dispozitive de înlocuire a structurilor naturale. Prin urmare, este incorect să spunem implant atunci când urmează să transplantăm un păr natural în corpul nostru. Cuvântul corect folosit pentru a se referi la extragerea unităților foliculare dintr-o zonă donatoare pentru a fi introduse într-o zonă destinatară se numește grefă.

Ce este mai bine implantul de păr sau grefa de păr? Fără îndoială, grefa de păr este mai bună, deoarece sunt utilizate unități foliculare naturale și de la același pacient.

Ce este o microgrefă? Termenul microgrefă este cel mai corect termen care trebuie utilizat atunci când vorbim despre transplantul de păr, deoarece se referă la o procedură care include utilizarea dispozitivelor tehnologice pentru a realiza o intervenție corectă asupra unităților foliculare.

Ce este alopecia? Alopecia este căderea părului și poate apărea oriunde pe corp, iar atunci când acționează asupra capului se numește chelie. Există trei tipuri de alopecie și fiecare dintre ele are un nivel sau grad: alopecia totalis, alopecia universalis și alopecia areata. Alopecia nu este contagioasă.

Care este relația dintre alopecie și transplantul de păr? Când părul cade din cauza alopeciei, se numește chelie. Pentru a recupera părul acolo unde există alopecie, se poate efectua un transplant de păr.

Ce este foliculul pilos? Cavitate sau deschidere în suprafața pielii prin care crește părul. De obicei, fiecare folicul poate conține 1 până la 3 fire de păr, dar pot exista excepții.

Cât costă un transplant de păr în Turcia? Va depinde de tehnica utilizată și de cazul particular al pacientului. Transplanturile de păr din Turcia sunt recunoscute la nivel mondial nu numai pentru calitate, ci și pentru preț.

Care este cea mai bună metodă de transplant de păr? În prezent, cele mai utilizate tehnici sunt DHI și FUE Sapphire, cu rezultate excelente de calitate la un preț accesibil.

Ce tehnică este mai bună FUE sau DHI? Tehnica care va fi aleasă va fi determinată din tipul de chelie pe care îl prezintă pacientul, forma părului, zona donatoare și alți factori. Fiecare caz este unic și particular.

De la ce vârstă îmi pot efectua transplantul de păr? Cea mai mare cădere a părului are loc până la vârsta de 30 de ani, de aceea transplantul este sugerat de la această vârstă. Dar va depinde și de pacient, fiecare caz este unic și particular.

Metoda Dhi în Turcia sau metoda Dhi în Spania, unde ar trebui să o fac? Va depinde de disponibilitatea fiecărui pacient de a călători. Transplanturile în Turcia sunt mult mai ieftine decât în ​​Spania, iar rezultatele sunt aceleași sau chiar mai bune.

Pot acoperi toată chelia cu un transplant de păr? Dacă zona donatoare este foarte bună, va putea acoperi întreaga zonă lipsită de păr într-o singură sesiune.

De unde știu dacă zona mea de donatoare este bună sau rea? Acest lucru va fi stabilit de un specialist pe baza unui diagnostic anterior.

Ce zone din corpul meu pot dona? Ceafa ca principal donator, barba și pieptul într-o măsură mai mică.

Ce sunt ședințele de transplant? Este cantitatea de intervenții care poate fi efectuată într-o perioadă de timp. Fiecare sesiune durează de obicei între 6 și 8 ore.

Părul transplantat va cădea în timp? În parametrii normali, părul nu va cădea, deoarece foliculii extrasați din zona donatoare sunt solizi din punct de vedere genetic. Îngrijirea părului după intervenție este o etapă foarte importantă pentru ca părul să rămână pe loc.

Ce măsuri de precauție ar trebui să am după transplant? După transplant, specialistul vă va informa cu privire la întreținerea și îngrijirea pe care trebuie să le efectuați și vi se va oferi, de asemenea, un ghid despre ceea ce NU trebuie făcut după un transplant.

Ce este PRP și pentru ce se folosește? PRP sau plasmă bogată în trombocite este utilizată pentru a trata căderea părului și pentru a facilita regenerarea părului existent. Prin această tehnologie vom putea izola și studia factorii de creștere prezenți în sângele pacientului, pentru a spori și stimula regenerarea țesuturilor (țesuturi). Îmbunătățește circulația și favorizează producția de colagen, elastină și acid hialuronic. Nu necesită internare în spital și se aplică cu injecție.

DEZAVANTAJE FOLOSIND METODA DHI

 • O sesiune de transplant DHI are un număr limitat de foliculi, 3000 fiind maximul pentru transplant.
 • Tehnica necesită mai mult timp de intervenție, datorită complexității procesului de extracție și plasare a foliculului.
 • Datorită muncii implicate, prețul intervenției este mai mare decât alte tehnici, cum ar fi FUE.
 • Nu toți pacienții pot fi transplantați cu această tehnică. Depinde de zona, gradul de chelie, grosimea și forma părului.

AVANTAJE FOLOSIND METODA DHI

 • Nu este nevoie să radeți zona de recepție.
 • Părul nu petrece la fel de mult timp extras de pe scalp.
 • Recuperarea este mai rapidă.
 • Deteriorarea țesutului din zona receptoare este minimă.
 • Nu produce cicatrici, iar crustele sunt aproape nule.
 • Foliculii nu necesită tratament chimic.
 • Folosind un ac special foliculul poate fi vizat.
 • Se obține o densitate mai mare a părului pe centimetru pătrat.
Lasă un răspuns
2 Replies to "Transplant De Păr Cu Tehnica DHI"
 • Commenter Photo
  Ion Dedu 9 ay önce

  Am făcut un transplant în Istanbul cu o altă clinică și nu sunt foarte mulțumit de rezultate. Se poate combina tehnica DHI în partea frontală cu tehnica FUE în creștet? În cea de a doua sesiune câte grefe se pot extrage?

 • Commenter Photo
  İulia İonescu 9 ay önce

  IstanbulVita, vă mulțumesc din suflet, părul meu are din nou volum, nu mai trebuie să ascund zonele lipsite de densitate! Recomand tuturor celor care vor să scape de problemele cauzate de lipsa părului!