IstanbulVita | Transplant De Păr Cu Sedare ...

Sedarea și anestezia sunt una dintre primele opțiuni de luat în considerare înainte de a solicita un serviciu, în acest caz, un transplant de păr. Cunoașterea și determinarea tipului de anestezie, a tipului de durere, a senzațiilor la primirea anesteziei și a recuperării din aceasta, ne va oferi confort și siguranță înainte de intervenție.

Ne vom concentra asupra sedării și anesteziei pentru un transplant de păr. Această procedură va fi efectuată de un specialist în anestezie și poate face parte dintr-o etapă anterioară anesteziei locale:

Sedatie: sedarea poate fi solicitată de pacient pentru a exercita un efect de relaxare în proceduri care nu prezintă durere, cum ar fi un transplant de păr. Deși un transplant de păr este o procedură confortabilă, cu această sedare poate fi și mai confortabil. Acest tip de sedare se realizează pe cale vasculară și este aplicat de către specialist. Niveluri de sedare:

 • Minim: pacientul va fi conștient, dar foarte relaxat. Veți putea răspunde la întrebările specialiștilor în timpul procedurii, dar puteți adormi și câteva minute. Acesta este nivelul utilizat într-un transplant de păr
 • Mediu: pacientul se va simți amorțit. Puteți dormi pe parcursul întregii proceduri și este posibil să nu vă amintiți nici măcar unele etape ale transplantului.
 • Maxim sau profund: pacientul în acest tip de sedare va fi profund adormit.

transplant de pâr

Care este scopul sedării într-un transplant de păr?

Obiectivul principal este relaxarea pacientului astfel încât să nu simtă nici o durere în timpul aplicării anesteziei locale.

Preanestezia Locala: odată terminată etapa de sedare, pre-anestezia locală continuă sau numită și anestezie sub presiune. Procedura constă dintr-un dispozitiv mic de aer comprimat care, atunci când este activat pe piele, vaporizează anestezicul fără a provoca niciun tip de durere sau deteriorare a epidermei. Această etapă este o fază anterioară anesteziei locale.

Care este scopul pre-anesteziei locale într-un transplant de păr?

Împiedică pacientul să simtă orice fel de disconfort sau durere înainte de a aplica anestezia locală definitivă. Clarificăm faptul că ne referim definitiv la faptul că este ultima procedură efectuată în timpul anesteziei anterioare transplantului de păr.

Anestezie Locala: În această metodă, administrarea inițială a anesteziei se face prin injecție. Deși vârfurile acestor ace sunt foarte fine, de obicei nu provoacă durere, deoarece procesele de sedare și anestezie pre-locală au pregătit deja zona pentru a evita durerea.

Care este scopul anesteziei locale într-un transplant de păr?

Obiectivul este de a evita simțirea oricărui tip de durere sau disconfort în zona intervenită în timpul etapelor unui transplant de păr: extracția foliculilor, deschiderea canalelor și altoirea foliculilor.

Ce simțiți în timpul administrării sedării și anesteziei?

 • În cazul sedării, se simte o mică înțepătură, deoarece sedarea se aplică pe calea vasculară.
 • În cazul pre-anesteziei, veți simți o presiune ridicată asupra scalpului, deoarece instrumentul utilizat pentru aplicarea pre-anesteziei utilizează un mecanism de aer comprimat. Această procedură este nedureroasă.
 • Pentru anestezia locală nu trebuie să simțiți niciun fel de durere, deoarece sedarea și anestezia pre-locală au fost deja aplicate, dar totul va depinde de sensibilitatea fiecărui pacient, deoarece este posibil să simțiți o ciupire pentru câteva secunde în timpul plasării anesteziei locale.

transplant de pâr

Concluzie

Transplant de păr fără durere sub sedare și anestezie locală. Chirurgia părului aparține categoriei chirurgiei minim invazive, de aceea vă sfătuim pentru o anestezie cu transplant de păr cu sedare sau numai anestezie locală. Veți fi conștient în timpul intervenției chirurgicale și puteți fi informat în orice moment cu privire la diferitele etape ale intervenției. Dacă la sfârșitul citirii acestui articol aveți îndoieli sau doriți să puneți o întrebare cu privire la acest subiect, vă rugăm să contactați un consilier IstanbulVita, vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.

Lasă un răspuns
3 Replies to "Transplant De Păr Cu Sedare"
 • Commenter Photo
  Ionescu Marcel 9 ay önce

  Sunt o persoană ce nu suportă prea bine durerea,este posibilă o sedare de tip maxim pentru a face transplantul de păr?

 • Commenter Photo
  Ovidiu Bucur 9 ay önce

  Bună ziua, aș vrea să știu dacă se poate face operație de transplant de păr cu sedare în cazul în care iau tratament pentru hipertensiune și diabet. Aștept răspunsul dumneavoastră!

 • Commenter Photo
  Vasile M 8 ay önce

  Eu am făcut un transplant de păr în urmă cu două luni, am ales varianta cu sedare și chiar a funcționat, nu am simțit nici o durere.