IstanbulVita | Transplant De Păr Afro Turcia ...

Transplantul de păr afro în Turcia este de obicei una dintre cele mai complexe proceduri de efectuat. Datorită tipului și formei părului, este necesar să se asigure rata maximă de supraviețuire a grefei și să se reducă la minimum posibilitatea părului  încarnat în timpul unui transplant reușit.

Ce este un transplant de păr afro?

Transplant de păr de tip afro creț, implică transferul unităților foliculare dintr-o zonă donatoare sănătoasă din partea din spate a capului într-o zonă care suferă de chelie (alopecie). Foliculii de păr din spatele capului sunt imuni genetic la dihidrotestosteron (hormonul care cauzează căderea părului), deci nu suferă același proces care provoacă căderea părului în partea superioară a capului. Prin urmare, putem spune că foliculii donatori sunt rezistenți la căderea părului, ceea ce înseamnă că, în majoritatea cazurilor, transplanturile de păr sunt soluția pentru pierderea permanentă a părului.

transplant de păr afro-american înainte și după

Diferențele dintre părul afro și părul european sau asiatic:

Părul african este diferit de părul european sau asiatic, în principal la rădăcina firului de păr, unde are tendința de a se ondula, ceea ce poate face dificilă extragerea foliculilor. În ceea ce privește numărul firelor de păr, africanii tind să aibă o densitate a părului mai mică decât europenii sau asiaticii, iar oamenii de origine africană tind să aibă mai puțini păr pe vârful capului. Cu toate acestea, textura creață a părului african dă impresia de grosime și plenitudine. Trebuie să diferențiem ceva remarcabil și interesant, de obicei există diferențe între tipurile de păr african. Oamenii cu această descendență din Africa de Est pot avea bucle mai libere decât oamenii cu descendență din Africa de Vest / Caraibe, iar rădăcinile părului lor pot fi mai moi.

Care sunt tehnicile utilizate în 2021 pentru un transplant de păr afro?

La Istanbulvita lucrăm cu diverse tehnici, dar pentru părul afro folosim tehnica îmbunătățită numită FUE Sapphire, deoarece permite transplantul a cât mai multor foliculi cu rezultate optime. Cu această tehnică, foliculii creți vor fi extrași individual din zona occipitală, pentru a deschide ulterior canalele cu bisturiul de safir în zona de recepție în care se află chelia. Deschiderea canalelor cu bisturiul Sapphire permite incizii cu un unghi special și deschidere care nu va lăsa cicatrici și cu o recuperare rapidă. Următorul pas se realizează prin plantarea manuală a foliculilor unul câte unul, specialistul interpretând poziția fiecărei grefe, având în vedere complexitatea și tipul de păr. Cu această tehnică suntem capabili să obținem rezultate excelente într-un timp foarte scurt, grație îmbunătățirii elementelor chirurgicale utilizate.

Părul de origine africană poate necesita îngrijire și atenție suplimentară, dar sub îngrijirea și atenția experților noștri, rezultatele vor fi foarte benefice. IsntanbulVita s-a mândrit întotdeauna cu furnizarea de servicii personalizate de înaltă calitate pentru a asigura cele mai bune rezultate. Echipa IstanbulVita are o vastă experiență în transplantul de păr și este foarte instruită pentru acest tip de intervenție.

Ce poți obține după un transplant de păr afro?

Cele mai semnificative caracteristici sunt:

 • Recuperarea stimei de sine
 • Consolidează încrederea în fața noilor provocări
 • Crește integrarea socială
 • Evitați să purtați pălării în locuri închise
 • Se schimbă aspectul persoanei

transplant de păr afro-american înainte și după

Cum lucrăm la IstanbulVita?

În calitate de furnizor de servicii pentru transplanturi de păr, chirurgie cosmetică și estetică dentară, trebuie să spunem că transplantul de păr afro este accesibil și de înaltă calitate, încercând să facă întregul proces cât mai simplu posibil. Pachetele noastre includ procedura de transplant de păr, cazare, transferuri private și un coordonator dedicat cazului dumneavoastră.

Călătoria pacientului va începe cu un apel telefonic cu un membru al echipei noastre de experți, unde vor discuta despre cerințele dvs. exacte. Apoi, va trebui să furnizați o serie de fotografii care vor fi evaluate de către echipă pentru a determina cea mai potrivită tehnică de transplant afro pentru cazul dumneavoastră.

Odată ce v-am analizat părul, vi se vor furniza toate detaliile despre tratament și o estimare. După ce ați trimis voucherul de bilet de avion pentru confirmarea transplantului de păr, coordonatorul desemnat va rămâne în contact înainte și în timpul călătoriei, oferind toate informațiile necesare înainte de sosirea dvs. în Turcia.

Când ajungeți la Istanbul, Turcia, coordonatorul dvs. va rămâne în contact cu dvs. înainte, în timpul și după transplantul de păr. În ziua transplantului, vă veți întâlni cu coordonatorul și medicul dumneavoastră pentru a vă evalua cazul și pentru a defini ultimele detalii înainte de intervenție. După transplant, veți fi transferat la hotel pentru a vă odihni. A doua zi se va efectua prima spălare și veți fi informat cum să vă spălați părul cu îngrijirea necesară pentru următoarele 30 de zile.

Odată ce vă întoarceți acasă după procedură, echipa noastră va rămâne în contact cu dvs. pentru a vă asigura îngrijirea postoperatorie.

Lasă un răspuns
3 Replies to "Transplant De Păr Afro Turcia"
 • Commenter Photo
  Mamadou 9 ay önce

  Sunt din Senegal, venit la studii în București, am nevoie de viză pentru a călatori în Turcia? La ce aeroport trebuie să iau bilet?

 • Commenter Photo
  Amir Amir 9 ay önce

  Sunt arab, cu dublă cetățenie, română și egipteană, cred că nu am probleme pentru a călători în Turcia. Întrebarea mea este câte rădăcini am nevoie pentru a acoperi toată chelia?

 • Commenter Photo
  Ali 8 ay önce

  Am făcut transplant de grefe în clinica IstanbulVita și sunt foarte mulțumit de rezultate, toți cunoscuții îmi spun că am întinerit și că arăt minunat!