IstanbulVita | Transplant De Barbă Și Mustață ...

Aspectul mustății și a bărbii joacă un rol important în stilul și estetica unui bărbat.

Transplant De Barbă Și Mustață

Numită și reconstrucția părului facial, se poate face atunci când:

 • Avem zone cu formă circulară fără păr.
 • Lipsa părului în zonele în care părul nu a crescut niciodată.
 • Zone cu densitate redusă.
 • Vrem să acoperim cicatricile, arsurile, buza despicată.

Pentru acei bărbați care doresc o barbă și o mustață dense și naturale, un transplant de barbă și mustață este cel mai bun mod de a restabili părul facial pierdut din cauza tulburărilor de anxietate, stresului sau pur și simplu datorită unui istoric familial.

Cum este transplantul de barbă și mustață?

Tehnica utilizată este aceeași cu cea utilizată pentru transplanturile de chelie. Detaliem mai jos procedura cu tehnica îmbunătățită FUE Sapphire.

Transplant de barbă și mustață cu tehnica FUE Sapphire

În clinica noastră, implanturile pentru barbă și mustață sunt realizate folosind tehnologia FUE Sapphire transplant de păr, care implică utilizarea de echipamente medicale avansate pentru a extrage unul câte unul foliculii de păr din zona occipitală (ceafă), iar apoi vor fi transplantați în zona de primire (în acest caz, barba sau mustața).

Etapele unui transplant de barbă sau mustață:

Studiu de caz: Procedura începe cu examinarea zonei destinatarului și apoi se analizează numărul foliculilor de păr care pot fi extrase din zona donatoare. Zona care va primi foliculii este marcată și începe procesul de anestezie locală.

Etapele unui transplant de barbă sau mustață:

Extracția unității foliculare: Cu un micro-motor, foliculii necesari sunt extrași și depozitați într-un recipient sterilizat cu soluție salină.

Deschiderea canalului: În zona de primire (barbă sau mustață) deschiderea canalelor se începe cu tehnica FUE utilizând stiloul sau lama safir.

Grefa sau micro-grefa: Odată ce deschiderea canalelor este terminată, transplantul este efectuat folicul cu folicul pe zona receptoare. Intervenția completă depinde de fiecare pacient și durează de obicei între 2 și 5 ore.

Tratamentul PRP: Tratamentul cu plasmă bogat în trombocite nu este obligatoriu, dar în clinica noastră îl aplicăm pentru a stimula creșterea părului și a oferi proteinele de care are nevoie pentru a crește puternic și sănătos.

A doua zi după intervenție

Igienă și îngrijire: A doua zi după operație, pacientul va fi supus unui tratament igienic la clinică, unde va fi învățat cum să spele zona de recepție folosind îngrijirea necesară pentru a evita deteriorarea sau pierderea foliculilor.

Cum va fi evoluția postoperatorie?

Deși grefa pentru barbă sau mustață se realizează cu tehnologia FUE Sapphire, care este una dintre cele mai utilizate tehnici pentru transplantul de păr, zona intervenită (destinatar) este fragilă în comparație cu scalpul, de aceea timpul postoperator poate avea o variație în ceea ce privește recuperarea. După operație se va forma o mică crustă care este responsabilă pentru susținerea grefei. După câteva zile crusta se va desprinde. După două săptămâni, părul altoit va cădea singur și, după a treia lună, barba va începe să crească normal. Rezultatele acestei intervenții sunt permanente și foarte satisfăcătoare.

Întrebări frecvente:

Întrebări frecvente:

Cât costă un implant de barbă în Turcia?

Transplantul de barbă sau mustață va depinde de tehnica folosită și de numărul de foliculi care pot fi transplantați. Fiecare pacient este un caz particular.

Cât durează un implant de barbă?

Transplantul depinde de fiecare, pacient durează de obicei între 2 și 5 ore aproximativ.

Când începe să cadă părul implantat din cauza pierderii șoc?

Părul transplantat poate avea un efect de pierdere șoc care apare în mod natural în câteva zile după operație. Nu trebuie să vă fie frică de această situație, este normal în acest tip de transplant. Părul va începe să crească normal după această etapă.

Când pot reveni la activitatea zilnică?

Puteți reveni imediat la activități care nu necesită efort fizic.

Lasă un răspuns
2 Replies to "Transplant De Barbă Și Mustață"
 • Commenter Photo
  Ovidiu 9 ay önce

  Tenul meu este plin de cicatrici acneice, dar barba mea este rară și nu acoperă bine aceste cicatrici. Câte grefe se pot planta pentru a obține o barbă stufoasă? Există risc de infecție după operație?

 • Commenter Photo
  Silviu 9 ay önce

  Cât costă? În ce condiții se poate călători în Turcia?