IstanbulVita | Safir Percutanat și FUE ...

În prezent, în IstanbulVita folosim tehnica FUE SAPPHIRE, care folosește un instrument chirurgical safir care face incizii de înaltă precizie și calitate, accelerând procesul de vindecare și recuperare. 

Această tehnică nu necesită tăiere, sutură sau cusătură. Este minim invazivă și nu lasă cicatrici.

Avantajele tehnicii FUE Sapphire

Lama De Safir

După cum indică și numele, folosește o lamă de safir, puternică, dură și foarte ascuțită. Inciziile cu această lamă sunt foarte precise: au lungimea exactă a foliculilor de păr și pot deschide mai multe canale în mai puțin spațiu. Prin utilizarea acestei foi pe țesuturi se obține o reducere considerabilă a crustelor, permițând o accelerare a procesului de vindecare.

Forma De Incizie In "V"

Lama sa permite incizii în formă de „V” permițând deschiderea unor canale foarte mici minimizând deteriorarea țesuturilor. Deschiderea canalului cu acest instrument este ajustată la dimensiunea dorită pentru bulbul de păr, asigurându-se că foliculul nu se mișcă sau se desprinde odată cu trecerea timpului.

Densitate Mai Mare

Spunem că se obține o densitate mai mare, deoarece lama deschide micro-canale foarte aproape una de alta, reușind astfel să concentreze mai multe grefe pe centimetru pătrat. Se estimează că este posibil să se altoiască între 40 și 60 de foliculi pe centimetru pătrat.

cea mai nouă tehnică de transplant de păr

Recuperare Postoperatorie

Tehnica utilizată și precizia milimetrică a safirului generează incizii foarte mici, minimizând formarea de cruste și cicatrici în zona de recepție. Duritatea materialului previne răniri minore ale scalpului. Rezultatele cu această tehnică sunt cu adevărat uimitoare.

Solicitați consilierului nostru un diagnostic gratuit cu noua tehnică FUE SAPPHIRE.

De ce este atât de recomandată și utilizată tehnica FUE SAPPHIRE?

Aceasta este cea mai recentă inovație la nivel mondial și este una dintre cele mai bune tehnici cu rezultate de calitate excelentă. Îmbunătățirea care a fost destinată lamei de incizie, permite observarea efectelor imediate după prima ședință și este foarte recomandată pentru tratamentele definitive ale căderii părului.

Transplant de păr Turcia Tehnica FUE SAPPHIRE

Transplantul de păr va fi împărțit în etape, astfel încât să puteți observa cu transparență procedura pe care o folosim în IstanbulVita:

1. Etapa de diagnostic - Prețul transplantului de păr

În IstanbulVita diagnosticul  nu are niciun cost  și procedura este simplă. Cereți unui consilier comercial o evaluare a cheliei dvs. prin intermediul a 4 fotografii. Consilierul va gestiona o evaluare foto cu un specialist. După câteva minute veți putea avea un diagnostic al cheliei , cu tehnica de care aveți nevoie în funcție de chelie și  de formă gratuită.

2. Etapa cerințelor: pre-intervenție

În zilele anterioare transplantului de păr FUE, pacientul va primi o serie de cereri de la specialist în cazul în care pacientul se află: sub tratament medical, consum de vitamine, utilizarea șamponului, consumul de țigări, cafea, băuturi alcoolice și toate acestea. care trebuie suprimată înainte de intervenție. Pentru acei pacienți cu boli cronice sau viruși, vor fi recomandate și o serie de proceduri simple.

3. Etapa de analiză și proiectare

Pacientul va fi intervievat pentru un control al cerințelor. La IstanbulVita includem tratamentul PRP (Plasmă bogată în trombocite), prin urmare se efectuează o extracție a sângelui pentru a extrage plasma. Apoi, zona pe care pacientul dorește să o repopuleze cu păr este delimitată și zona donatoare este analizată. Pacientul va fi informat cu privire la numărul de foliculi care urmează să fie extras și zona care trebuie acoperită cu păr.

4.Etapa de anestezie - Fără durere

Înainte de anestezie, etapa de sedare este utilizată cu o seringă fără ac. Acest sistem constă dintr-un dispozitiv mic de aer comprimat care, atunci când este activat pe piele, vaporizează anestezicul fără a provoca niciun fel de durere sau deteriorare a epidermei. Apoi, anestezia locală se aplică fără a simți nicio durere.

5. Etapa de extracție a foliculilor

După anestezie, începe etapa de extracție a foliculilor cu microchirurgie, unitățile individuale sunt extrase una câte una cu un micromotor, fără a lăsa cicatrici.

6. Etapa de deschidere a canalelor

În această etapă, lama Sapphire este utilizată pentru a deschide canale în zona de recepție sau zona de chelie. Cu această lamă, vor fi deschise canale foarte mici, care vor adăposti foliculii extrași din etapa anterioară.

7. Etapa de transplant sau grefă

Odată ce canalele au fost deschise, foliculii extrași din zona donatoare sunt altoiți unul câte unul în cavitățile menționate mai sus. Transplantul se încheie cu curățarea zonei intervenite și se aplică un bandaj special pentru a proteja zona expusă.

8. Etapa postoperatorie - ziua următoare

Această ultimă etapă este foarte importantă. Pacientul va merge la spital a doua zi, iar o asistentă îi va spune cum să-și spele părul și ce îngrijire ar trebui să urmeze pentru a proteja foliculii transplantați. Considerăm că această etapă este esențială în timpul creșterii părului.

leacul final al cheliei

Îngrijire Postoperatorie

Pentru îngrijirea postoperatorie IstanbulVita vă va oferi:

 • Instrucțiuni pentru spălarea părului și administrarea medicamentelor
 • Medicație (analgezice, antiinflamatoare)
 • Set postoperator (șampon special, pălărie de protecție, pernă)
 • Certificat de garanție
Lasă un răspuns
3 Replies to "Safir Percutanat și FUE"
 • Commenter Photo
  Vali Ban 9 ay önce

  Bună ziua, cum pot ști care tehnică este potrivită în cazul meu? Care sunt diferențele între FUE normal și FUE Safir? Aș vrea să profit și să vizitez orașul, mă puteți ajuta să găsesc cazare în zona turistică?

 • Commenter Photo
  Dan 9 ay önce

  Recomand clinica IstanbulVita, m-am operat în urmă cu 8 luni acolo. Serviciu impecabil și un rezultat nemaipomenit, îmi trec mâna prin păr și mă bucur să simt că am păr din nou. Mulțumesc celor ce fac parte din acest colectiv, sunteți cei mai buni!!!

 • Commenter Photo
  Ene Florin 8 ay önce

  Am două operații de transplant capilar, primul cu tehnica FUE, celălalt cu FUE Sapphire. Diferența între cele două este densitatea, cu FUE Sapphire am mai multe fire implantate pe scalp și timpul de recuperare a fost mult mai scurt.