IstanbulVita | Operația De Abdominoplastie Cu Cea Mai Nouă ...

Operația constă în îndepărtarea excesului de piele și grăsime abdominală din jurul zonei frontale a abdomenului și a taliei, folosind și procedura în sectoare care prezintă flaciditate musculară.

Operația De Abdominoplastie Cu Cea Mai Nouă Tehnologie

Abdominoplastia nu este o procedură de scădere în greutate sau o soluție „one size for all”. Se aplică numai acelor pacienți în care tesutul abdominal a fost întins după ce a slăbit considerabil și la cei care au avut sarcini în care pielea și mușchii abdominali sunt relaxați.

Pe scurt, o abdominoplastie poate face abdomenul să pară mai plat, mai ferm și mai îngust la nivelul taliei. Veți vedea că aspectul rotunjit al zonelor intervenite va fi sever diminuat și conturul italiei va scădea considerabil.

Mini Abdominoplastie

Când este necesar să faci o abdominoplastie?

Pentru cei care au o cantitate mică de acumulare de grăsime în zona de sub buric și o piele lăsată, chirurgia abdominală MINI (mini pliuri abdominale) poate fi suficientă pentru a îndepărta acele imperfecțiuni.

Diferența dintre abdominoplastia clasică și MINI este că aceasta din urmă se ocupă de flancuri, spre deosebire de abdominoplastia clasică care se ocupă doar de regiunile superioare și inferioare ale stomacului.

Procedurâ

Abdominoplastia este o procedură chirurgicală și, ca atare, se efectuează într-un spațiu chirurgical autorizat și acreditat de organismul de reglementare a sănătății. Timpul operației variază, pentru abdominoplastia clasică este de obicei între 3 și 5 ore și se efectuează sub anestezie generală. Este o procedură care necesită o spitalizare de 2 zile și un timp de recuperare de 2 până la 3 săptămâni. Rezultatele finale se obțin între 1 și 3 luni în funcție de răspunsul organismului.

Următoarele măsuri de precauție trebuie luate în considerare după o abdominoplastie: 4 săptămâni fără activitate fizică, 2 săptămâni fără conducere și zbor, 2 până la 3 săptămâni de inhibare a activității sexuale și 1 lună de protecție împotriva expunerii la soare.

Preguntas Frecuentes sobre Abdominoplastia

Intrebari Frecvente Despre Abdominoplastie

Care este prețul abdominoplastiei? Prețul abdominoplastiei va depinde de gradul de flaciditate a zonei abdominale, vârstă, starea medicală, excesul de grăsime și dacă pacientul ar trebui să fie supus și liposucției pentru a stabili un echilibru fizic după abdominoplastie. După analiză veți avea toate indicațiile și veți cunoaște prețul pentru starea dumneavoastră clinică specifică.

Pot combina abdominoplastia cu o altă procedură chirurgicală? Liposucția este de obicei asociată cu abdominoplastia, cu scopul de a elimina grăsimea localizată, ceea ce va avea ca rezultat un profil corporal mai bun. Acest complement va fi sugerat de chirurg dacă este necesar.

Ce anestezie se utilizează? De obicei, se efectuează cu epidurale și sedare, cu toate acestea, în funcție de analiza chirurgului, poate fi recomandabil să o efectuați sub anestezie generală.

Pot elimina vergeturile cu abdominoplastie? Abdominoplastia poate elimina vergeturile atâta timp cât acestea se află sub zona buricului împreună cu excesul de piele pe care doriți să îl eliminați.

Este necesar să spitalizați după operație? Este recomandabil să rămâneți cel puțin 24 de ore în spital, dar o puteți face și în ambulatoriu (intrați și sunteți externat în aceeași zi).

Care ar putea fi complicațiile postoperatorii? Complicațiile post-chirurgicale sunt mici, deoarece îngrijirea efectuată în faza preoperatorie, precum și în timpul și după intervenția în sine, este preponderentă pentru succesul dorit.

Cum arată cicatricile dupa o abdominoplastie? În această procedură, incizia se face în abdomenul inferior, într-o procedură similară cu cea a unei cezariene, deși are cicatrici mai mari. Această cicatrice orizontală se va extinde de la o parte la alta a abdomenului. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, cicatricea este de obicei ascunsă de lenjerie intimă sau bikini, iar vindecarea are loc printr-o caracteristică personală, care variază de la persoană la persoană. În unele cazuri, în timp, devine neobservabilă.

În cât timp este posibil să reveniți la activitățile normale? Evaluarea va fi întotdeauna individuală, cu toate acestea este de obicei posibil să reveniți la serviciu după două sau trei săptămâni.

Când este posibil să reluați exercițiul fizic? Este recomandat să începeți plimbări scurte cât mai curând posibil. Cu toate acestea, exercițiile fizice mai viguroase sunt recomandate numai după 6 săptămâni.

Lasă un răspuns
3 Replies to "Operația De Abdominoplastie Cu Cea Mai Nouă Tehnologie"
 • Commenter Photo
  Oana 9 ay önce

  Bună ziua, aș dori informații complete despre o operație de abdominoplastie și combinată cu liposucție, preț, durată, recuperare, mulțumesc!

 • Commenter Photo
  Elena D 9 ay önce

  Am două nașteri prin cezariană și îmi doresc să îndepărtez cicatricile rămase, se poate?

 • Commenter Photo
  Nicoleta T 8 ay önce

  După ce am născut, burta mea a început să atârne, am făcut o operație de abdominoplastie pentru a tăia surplusul de piele și a retensiona mușchii burții. Am trecut de la mărimea 40 la 36, sunt foarte mulțumită de aspectul plat al abdomenului meu!