IstanbulVita | Mărirea Buzelor ...

Acest serviciu, pe care l-am numit Chirurgia Buzelor, a fost conceput pentru acele persoane care au nevoi sau pretenții diferite despre buzele lor.

Motivele pentru care optați pentru o Cheilopastie sau un Lifting al buzelor  pot fi diverse, dar vrem să vă spunem că vă vom ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru a vă satisface cerințele.

Cheiloplastia sau corectarea buzelor

Cheiloplastia este corectarea defectelor congenitale sau dobândite pe buze. Obiectivul său este de a realiza armonie cu restul structurilor feței. Cheiloplastia buzelor poate fi de 3 tipuri:

 Cheiloplastie Prin Creștere:Se utilizează pentru a crește volumul buzelor și se poate face prin implanturi, autogrefă și plastie, detaliem:

Implanturi Temporare Şı Permanente

Cel mai utilizat implant de umplere temporară a buzelor astăzi este acidul hialuronic, deoarece nu produce reacții alergice și durata de viață este mai lungă, de aproximativ 10 până la 12 luni. Implantul temporar numit colagen bovin poate dura între 10 și 12 luni, acest tip de implant nu mai este utilizat datorită reacțiilor alergice pe care le generează. Implanturile permanente sunt pe viață și cea mai cunoscută este metraquilul, o substanță care a fost deja retrasă de pe piață, deoarece nu este indicată pentru uz medical.

Autogrefa de grăsime (lipofilling)

Este plasarea grăsimii obținute și extrase din abdomenul pacientului, care este condiționată să fie injectatătă pe buze. Această procedură este rar utilizată, deoarece zona de grefat are prea multă mobilitate și gesticulare. Când vorbiți, grăsimea este reabsorbită și cu timpul se pierd efectele dorite.

Plastie

Este o intervenție chirurgicală care corectează repoziționarea țesutului adiacent, în general mucoasa inferioară sau superioară, este vorba despre repoziționare pentru a crește volumul.

efectul măririi buzelor

Cheiloplastie De Reducere

Constă în reducerea volumului buzelor. Se realizează printr-o intervenție chirurgicală care include efectuarea unei incizii în interiorul mucoasei labiale și îndepărtarea excesului de mucoasă redundantă, terminând cu o sutură. Cicatricea este internă și nu se observă. Pentru această intervenție se recomandă 2 până la 4 zile de odihnă, deoarece manipularea mucoasei produce puțină echimoză (vânătăi). Este indicat la pacienții care au buzele largi și groase.

Cheiloplastie Corectivă

Sunt operații mai importante legate de defecte congenitale, cum ar fi buzele despicate sau defecte congenitale care corectează leziunile suferite după un accident sau o tumoare.

Ridicarea buzelor sau liftingul buzei superioare

Este o procedură care constă în reducerea dimensiunii buzei superioare. Acesta cuprinde două părți, o zonă roșie și o zonă cutanată a cărei limită este deasupra bazei nasului, sub buza roșie și pliul nazolabial pe laturi.

Cine este potrivit pentru o ridicare a buzei superioare?

Este indicat persoanelor care nu prezintă arcada superioară sau dinții superiori când zâmbesc, acest tip de caz este ereditar. Este, de asemenea, desemnat pentru oamenii  de vârsta a treia, care prezintă două fenomene: 

 •  În timp și datorităl gravitației, acestea au o buză care a coborât sau s-a lungit și are o mobilitate redusă.
 • Osul care se află în spatele părții superioare sau maxilarului superior își pierde volumul în timp, determinând pierderea volumului buzei sau prezentând senzația de cădere. Acest tip de fenomen nu permite femeilor să-și picteze buzele datorită dimensiunii acestuia.

Tehnica chirurgicală pentru operația buzei superioare

Operația urmărește să reducă distanța dintre baza nasului și roșu superior sau buza roșie superioară.

Tipul de intervenție chirurgicală în funcție de vârstă:

La tineri se face o incizie scurtă, la persoanele de vârstă medie (între 40 și 50 de ani) incizia este medie, la vârstnici se face o incizie lungă și ocazional se caută și ridicarea ușoară a colțului buzelor .

Rezultatele și obiectivele operației

Operația urmărește să scurteze distanța dintre vermilionul superior și baza nasului, un vermilion mai înalt și mai larg și să îmbunătățească ridurile periorale superioare. Această intervenție va oferi armonie cu restul structurilor feței și va obține un zâmbet tineresc.

Recuperare

În general, pacienții își reiau activitățile a doua zi după operație. Este o procedură rapidă și ambulatorie.

chirurgia buzelor

Întrebări Frecvente


Diferența dintre acidul hialuronic și botox. Care sunt caracteristicile acestuia din urmă? Botoxul are o serie de substanțe chimice care paralizează temporar mușchii. Datorită acestui efect, mișcările care provoacă riduri sunt evitate, astfel încât este injectat direct în zonele cu probleme, cum ar fi conturul ochilor, frunte sau între sprâncene. În acest fel, liniile de expresie sunt slăbite, aspectul lor este prevenit și, în cele mai bune cazuri, sunt eliminate. Rezultatul este o piele naturală mai netedă și mai frumoasă, care ajută la eliminarea ridurilor.

Care este diferența dintre botox și acid hialuronic pe buze? Botoxul nu este ideal pentru această zonă a feței. Trebuie să ne amintim că această substanță nu adaugă volum sau umplere. În consecință, are un efect paralizant, deci nu trebuie utilizat în cavitatea bucală. Cu toate acestea, prin utilizarea acidului hialuronic, putem corecta tensiunea musculară și dăm volum buzelor cu rezultate foarte naturale.

Care este timpul de recuperare pentru o intervenție de umplere a buzelor cu acid hialuronic? Inflamarea durează de obicei 2 până la 3 zile, dar nu limitează performanța normală și rutina zilnică.

Este o mărire permanentă a buzelor? Durata de timp în care materialul de umplutură va rămâne pe buze va depinde de materialul utilizat, de marcă, de cantitatea de material de umplutură și de viteza cu care materialul se fuzionează cu țesuturile. După fiecare utilizare, mai rămâne o cantitate de umplutură pe buze. În general, această procedură trebuie făcută la fiecare 8-12 luni.

Ce sunt fiolele cu acid hialuronic și la ce servesc? Blistere pot fi aplicate pe piele, în acest caz pe buze. Nu este injectabil. Se poate găsi acid hialuronic cu greutate moleculară mare și mică, ambele permit hidratarea pielii, având în vedere capacitatea lor de a reține apa.

Lasă un răspuns
3 Replies to "Mărirea Buzelor"
 • Commenter Photo
  Andreea 9 ay önce

  Câte zile trebuie să stau în Istanbul pentru o operație de mărire a buzelor? Se poate face în aceeași perioadă și un lifting facial?

 • Commenter Photo
  Mimi Mihalcea 9 ay önce

  Vreau să îmi măresc volumul buzelor, cât costă operația și câte zile trebuie să stau în Turcia?

 • Commenter Photo
  Bianca N 8 ay önce

  Am mărit volumul buzelor cu implanturi permanente de Permalip, o operaţie fără complicaţii. Am ales Istanbul pentru preţul accesibil şi profesionalismul medicilor, am fost tot timpul informată despre etapele operației, despre îngrijirea post operatorie, despre tot.