IstanbulVita | Liposucție (transfer De Grăsime) ...

Menținerea unei bune îngrijiri a dietei, a exercițiilor zilnice și chiar a tratamentului cu greutatea nu este de obicei suficientă pentru a elimina acea „grăsime atât de greu de eliminat”. Acumularea de grăsimi foarte localizate și dificil de tratat duce la soluții alternative.

Liposucția ajută la eliminarea acelor acumulări de grăsime, realizând o remodelare a siluetei și reducerea greutății. Această reducere a grăsimii se face printr-un sistem de aspirație cu vid cu canule foarte fine. Această procedură poate fi tratată în cazuri ușoare sau mai severe, fiind o alternativă foarte aleasă de pacienții noștri pentru a realiza echilibrul corporal prin îmbunătățirea aspectului coapselor, spatelui, șoldurilor, picioarelor, interiorul genunchilor, gambelor, abdomen și talie.

zone de liposucție

Cât costă o liposucție?

Costul variază în funcție de tehnica utilizată, dar mai ales de grăsimea de îndepărtat și de zonele de tratat. Liposucția abdominală diferă de liposucția picioarelor, liposucția cu bărbie dublă sau liposucția întregului corp.

Condiții pentru o liposucție

 • Să ai peste 18 ani
 • Nu suferiți de boli cronice și aveți o stare bună de sănătate.
 • Greutatea corporală nu trebuie să depășească 30% din greutatea ideală
 • Evitați intervenția chirurgicală la vârste înaintate (medicul va stabili dacă sunteți potrivit pentru intervenție)

Tipuri de liposucție:

 • Liposucție cu laser: o fibră cu laser este introdusă printr-o canulă foarte fină, printr-o mică incizie se accesează grăsimea subcutanată, putând o lichefia și fără a fi nevoie să aspire, producând o îndepărtare naturală a acesteia. Pentru liposucția asistată cu laser, se va folosi anestezia locală sau sedarea.
 • Liposucție cu ultrasunete: sunetele de înaltă frecvență sunt folosite pentru a dilata grăsimea într-o stare lichidă și apoi a fi îndepărtată cu ușurință. Această tehnică este utilizată pentru zonele din spate și abdomenul superior.
 • Liposucție tumescentă: această tehnică a fost creată de Jeffrey Klein în 1985 și a reușit să revoluționeze liposucția, reducând drastic riscurile intervenției. Această tehnică constă în efectuarea intervenției sub anestezie locală, soluții infiltrante al căror efect combinat limitează sângerarea și complicațiile postoperatorii. După aplicarea soluției menționate mai sus, grăsimea este aspirată, ceea ce se face rapid și convenabil.
 • Liposucția Vaser: această tehnică permite grăsimilor să se topească în zona de tratat folosind unde ultrasunete, eliminând ulterior grăsimea printr-un tub mic introdus sub piele. Comparativ cu alte metode tradiționale de liposucție, această tehnică permite mai puține alterări ale țesuturilor, oferind pacientului posibilitatea de a recupera calități fizice frumoase.

Operatia - Cum este liposucția?

Operația se efectuează întotdeauna în sala de operație sub supravegherea anestezistului și a întregii echipe medicale conform condițiilor specificate de spital.

Procedura de îndepărtare a grăsimilor durează între 1 și 5 ore în total, în funcție de zonă și cantitate.

Incizia este superficială și este închisă cu 1 sau 2 suturi. În funcție de complexitatea intervenției chirurgicale, pacientul poate fi externat în ziua operației sau la 24 de ore după intervenție.

liposucție pentru bărbați

Dupa Chirurgie Liposuctie

Câte zile de odihnă după liposucție?

Corpul trebuie să aștepte 7 zile pentru a-și recâștiga starea normală. Nu este obișnuit să apară dureri și atunci când apar acestea o fac cu intensitate scăzută, fiind rezolvate cu medicamente. După operație, pe zona de extracție va fi plasat un bandaj special care va acoperi zona intervenită. Această bretelă trebuie purtată timp de aproximativ 5 până la 6 săptămâni. Deși nu este frecventă, pot apărea vânătăi, unele umflături și senzație de arsură care se vor îmbunătăți spontan. Exercițiul fizic și masajul de drenaj limfatic vor fi benefice pentru a elimina mai repede grăsimea lichefiată și pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cum arată pielea după liposucție?

Deși modificările complete necesită două luni după operație, veți putea vedea rezultatele imediat. Pe măsură ce inflamația zonei intervenite scade, veți putea observa modificările.Aceste rezultate nu numai că se vor reflecta fizic în corpul dumneavoastră, dar veți obține, de asemenea, o stimă de sine mai mare, reușind să eliminați acea grăsime dificilă care părea imposibil de îndepărtat.

Lasă un răspuns
3 Replies to "Liposucție (transfer De Grăsime)"
 • Commenter Photo
  Maria Popescu 9 ay önce

  În zona abdomenului am acei ,, colăcei,, inestetici, aș dori o programare pentru o liposucție Vaser. Aș dori să știu ce riscuri sunt și care este prețul.

 • Commenter Photo
  Alice Petre 9 ay önce

  Pentru o liposucție abdominală, ce este mai bine să fac, liposucție laser sau liposucție vaser?

 • Commenter Photo
  Alina 8 ay önce

  Liposucţia cu ultrasunete mi s-a părut a fi cea mai potrivită metodă pentru a-mi modela corpul, este o operație precisă, minim invazivă și cu minim disconfort.