IstanbulVita | Liftingul Gâtului ...

Operația gâtului are ca scop ridicarea și corectarea țesuturilor libere sub maxilar și gât. Această intervenție se efectuează de obicei la cei care au o acumulare de grăsime (bărbie dublă), piele și mușchi slăbiți.

Având în vedere aceste caracteristici, oamenii arată mai în vârstă sau supraponderali. Faceliftul cervical îmbunătățește aspectul unghiului maxilarului și are ca rezultat un gât definit, fără riduri.

O ridicare a gâtului poate corecta:

 • Contururile maxilarului superior și ale obrajilor.
 • Pliurile din centrul gâtului numite și gât de curcan.
 • Îndepărtează grăsimea din  bărbie.
 • Îmbunătățește fermitatea feței.

Liftingul gâtului pret

Cervicoplastia poate fi efectuată într-un mod unic, dar este de obicei foarte obișnuit să se completeze cu un lifting facial și alte proceduri. Acest set de intervenții reafirmă tot țesutul subdermic eliminând ridurile de pe gât și față.

Există o metodă NON-chirurgicală de redefinire a conturului gâtului?

Gâtul NU este o zonă ușor de tratat. Mai întâi trebuie diagnosticate dificultățile. Aceasta poate fi o problemă a acumulării de grăsime, denumită în mod obișnuit bărbie dublă sau gușă. Este dificil să mențineți un gât ferm după 40 de ani, de aceea știm deja de la ce vârstă se poate solicita acest tip de intervenție.

După o anumită vârstă, este foarte dificil să mențineți o calitate bună a pielii. Pe de altă parte, cel mai important element din gât este platisma (mușchiul). În timp, acest mușchi se va micșora, formând o bandă verticală și trăgând pe obraji, rupând linia maxilarului și provocând aceste buzunare laterale inestetice pe care le putem vedea pe bărbie și colțuri.

Deci, care sunt tratamentele chirurgicale?

În funcție de problemele care pot apărea, vom analiza diferitele opțiuni pentru o cervicoplastie:

 • Liposucție a bărbiei duble: când este prezentă doar grăsime localizată și se determină o piele bună, se aplică liposucție. Se folosește anestezie locală și durează doar o oră în sala de operație.
 • Lifting cervical: efectuat atunci când NU este necesar un lifting facial cervical complet. Pentru acei pacienți al căror gât s-a deteriorat mai mult decât fața, va fi necesar doar să strângeți pielea gâtului și să tratați mușchiul platismului. Acest lucru este de obicei frecvent la persoanele de 40 și 50 de ani. Timpul de intervenție este de obicei de 2 până la 3 ore, cu anestezie locală și sedare sau anestezie generală.
 • Ridicarea cervicoplastiei: pentru acest tip de tratament sunt necesare 4 până la 5 ore de sala de operație sub anestezie generală. Zonele feței și gâtului sunt lucrate împreună. Este un pic mai complex, dar este mai eficient. O mică incizie este făcută sub bărbie pentru a aborda banda verticală a mușchiului platismului și a aduce marginile sale împreună pentru a forma un plan. După aceea, se face o incizie în spatele urechii pentru a trage mușchiul platismului înapoi și a întinde gâtul. În cazul bărbiei duble, se efectuează liposucția, fiind prima procedură efectuată în timpul cervicoplastiei. În cele din urmă, excesul de piele este îndepărtat, se pune o scurgere și se aplică un bandaj.

Liftinful gâtului înainte și după

Postoperator al ridicării gâtului

Faza postoperatorie pentru cazul unei cervicoplastii nu este dureroasă. Majoritatea pacienților descriu disconfort și rigiditate în partea din față a gâtului, o zonă în care tensiunea pielii și a mușchilor este reglată. Aceste disconforturi minore se disipează în timp după ce au luat analgezice.Pacientul va fi informat cu privire la recomandările de urmat pentru a avea grijă de poziția capului atunci când doarme.Este important să nu vă expuneți la razele ultraviolete (lumina soarelui, razele UVA.) Până la dispariția completă a inflamației și în primele 6 luni după intervenție chirurgicală ar trebui să se utilizeze protecție solară pentru a proteja cicatricile.

Riscuri sau complicații

Atâta timp cât intervenția este efectuată într-un cadru adecvat și de către profesioniști bine pregătiți, satisfacția pacientului este mare și complicațiile sunt minime.

Lasă un răspuns
3 Replies to "Liftingul Gâtului"
 • Commenter Photo
  Ana Ungureanu 9 ay önce

  Am 53 de ani, iau tratament pentru hipertensiune și diabet. Aș vrea să știu dacă operația de liposucție a gușii în cazul acesta prezintă riscuri și dacă răspunsul este afirmativ, care sunt acestea?

 • Commenter Photo
  Rodica Vasilescu 9 ay önce

  Am 48 de ani și mă preocupă faptul că am început să fac gușă. Doresc să primesc informații despre operația de lifting al gâtului, preț, perioadă necesară de stat în Istanbul, riscuri. Mulțumesc, o zi frumoasă!

 • Commenter Photo
  Alice Albu 8 ay önce

  Ca femeie, îmi place să-mi etalez decolteul, de aceea am decis să fac un lifting cervicoplastic, pentru a îmbunătăți aspectul gâtului meu. Sunt încântată de rezultat!!!