IstanbulVita | Liftingul Brațelor/ Liftingul Picioarelor ( ...

Pielea este cel mai mare organ din corpul uman și are capacitatea de a se întinde cu modificări ale structurii corpului nostru.

După o cantitate semnificativă de pierdere în greutate, pielea corpului va rămâne tensionată, deoarece este mai mare, astfel încât pielea în exces poate deveni o problemă majoră în obținerea unui aspect potrivit. Pentru a preveni această situație, excesul de piele de pe brațe sau picioare poate fi redus semnificativ prin îndepărtarea chirurgicală.

Brahioplastie

Brahioplastia, sau ridicarea brațului, este o intervenție chirurgicală efectuată pentru a remodela brațul superior prin îndepărtarea pielii și a țesuturilor nedorite. În timpul operației, excesul de grăsime este îndepărtat cu succes pentru a obține un braț potrivit, care face pielea să pară tânără și elastică, fără ca pielea suplimentară să înconjoare mușchii.

Deși termenul de brahioplastie este folosit pentru a descrie întinderea brațelor, aceleași metode sunt folosite și pentru operațiile de întindere a picioarelor.

impactul operației de brahioplastie

Cum funcționează procesul de operare?

Procesul operațional va începe întotdeauna cu examinarea zonei care urmează să fie tratată de medic pentru a planifica cele mai bune incizii, marcarea brațelor unde va fi făcută incizia. Există mai multe opțiuni pentru forma acestor incizii, care vor fi determinate de medic în ziua operației, cel mai adesea în axilă sau în interiorul brațului, ceea ce face cicatricea mai puțin vizibilă și estetic invizibilă.

După administrarea anesteziei locale sau generale, în funcție de metodele care trebuie utilizate pentru situația dvs. personală, medicul poate începe cu liposucția pentru a strânge și a remodela țesutul din braț dacă există un exces semnificativ de grăsime. După ce vă trageți pielea de țesut și finalizați noua formă a brațului, medicul dumneavoastră va încheia operația făcând cusături.

Liftingul Brațelor/ Liftingul Picioarelor ( brahioplastia)

Întrebări frecvente

Cât durează operația? Timpul necesar pentru intervenția chirurgicală de ridicare a brațelor sau a coapsei va depinde de starea pacientului, de dimensiunea zonei de tratat și, de asemenea, de posibilitatea liposucției, dacă este necesar. De obicei, o intervenție chirurgicală pentru ridicarea brațelor sau a picioarelor durează între 2 și 3 ore.

Voi simți durere? Este obișnuit să simțiți durere în primele 24 de ore după intervenția chirurgicală, astfel încât vă vor fi furnizate analgezice în acest timp. După prima zi, durerea va începe să se calmeze odată cu trecerea timpului.

Cât timp durează recuperarea? După procedura de ridicare a brațelor sau a picioarelor, veți avea nevoie de 2 săptămâni pentru prima fază de recuperare, ceea ce este foarte important pentru a vă odihni și a evita activitățile fizice care pot accelera tensiunea arterială, cum ar fi exercițiile fizice țntense. Vă puteți continua activitățile normale după aceste 2 săptămâni. Un proces complet de recuperare durează între 4 și 6 săptămâni.

Această operațiune va lăsa vreo cicatrice? Cicatricile cauzate de operația de ridicare a brațului sau a picioarelor vor dispărea după primul an de operație. Cicatricile formate datorită plasării inciziilor vor deveni estetic neobservabile la prima vedere.

Pot face mișcare după operație? Puteți începe să faceți exerciții ușoare, cum ar fi mersul pe jos și jogging, la 2-3 săptămâni după operație. Cu toate acestea, urmați întotdeauna sfaturile și instrucțiunile medicului dumneavoastră.

Lasă un răspuns
3 Replies to "Liftingul Brațelor/ Liftingul Picioarelor ( Brahioplastia)"
 • Commenter Photo
  Marcel Popescu 9 ay önce

  Cicatricile care rămân după operație sunt vizibile? Cât timp durează rezultatele estetice? Cât costă operația? Se poate face simultan un lifting de brațe și unul de coapse?

 • Commenter Photo
  Aurel M 9 ay önce

  De-a lungul timpului am pierdut masa musculară, îmi atârnă pielea și nu îmi place. Cât mă costă să fac operația de lifting al brațelor în clinica dumneavoastră?

 • Commenter Photo
  Rodica Barbu 8 ay önce

  Am pierdut destul de multe kilograme după ce mi-am introdus un balon gastric și îmi atârna pielea brațelor asemeni unor aripi. Operația de brahioplastie mi-a înlăturat surplusul de piele și mi-a modelat brațele, sunt foarte mulțumită de rezultat.