IstanbulVita | Estetica Dentară ...

Aparținem unei echipe de profesioniști instruiți, dedicată obținerii aprobării dvs. prin cele mai bune tratamente, folosind materiale de calitate și cele mai inovatoare progrese în domeniul esteticii.

Estetica dentară are diverse proceduri pentru a vă îmbunătăți estetica zâmbetului. Estetica dentară este știința și arta de a-ți îmbunătăți zâmbetul. Un zâmbet frumos are diverse efecte asupra stimei de sine, a încrederii și a relațiilor personale. Cele mai frecvente proceduri cosmetice includ implanturi, fațete, coroană, albire.

Te-ai imaginat vreodată cu un zâmbet strălucitor?

Zâmbetul nostru este esențial pentru bunăstarea noastră emoțională și socială. Deci, știați că persoanele care nu sunt mulțumite de zâmbetul lor au mai multe dificultăți în relațiile sociale și chiar le este greu să lucreze?

Estetica Dentară

Este important să aveți o estetică dentară bună!

Putem construi acel zâmbet la care ai visat mereu, vrem să îți redăm încrederea în sine. Prin urmare, suntem specialiști în proiectarea de noi zâmbete care par 100% naturale și adaptate fiecărui caz. De aceea lucrăm cu o echipă multidisciplinară care va oferi cea mai potrivită soluție pentru cazul dumneavoastră. Deoarece estetica dentară nu este un tratament special, ci o combinație de mai multe soluții, vă prezentăm mai jos câteva dintre serviciile noastre:

 • Implanturi

Implanturile noastre dentare sunt cea mai sofisticată soluție pentru cazurile de lipsă a dinților, punților sau protezelor dentare. Sunt considerați de marea majoritate a stomatologilor, cea mai bună alternativă imediat după dinții naturali. În realitate, implanturile funcționează ca rădăcini artificiale fabricate în mod normal din titan, care, atunci când sunt plasate pe osul uneia dintre fălci, susțin coroanele din ceramică pură. Un implant dentar arată și funcționează ca un dinte natural. De fapt, mulți dintre pacienții noștri, la câteva luni după operația de plasare a implantului, nu pot distinge implanturile de dinții lor naturali.

 • Furniruri

Ce sunt furnirurile? Sunt foi subțiri, compuse în general din ceramică care aderă la suprafața dintelui pentru a-i îmbunătăți aspectul estetic.

De ce alegeți furnirul? Avem o varietate de motive pentru care optăm pentru acest tratament, principalul fiind aspectul estetic al dinților, schimbându-le forma, dimensiunea, poziția și căutând logic un zâmbet natural și estetic.

Dar îl putem folosi și în cazuri particulare, cum ar fi dinții traumatizați, fracturați sau colorați, care nu pot fi tratați cu albirea convențională.

Avantaje ale folosirii furnirurilor Puterea sa de aderență, rezistența la abraziune și senzația estetică excelentă.

Cât durează fațetele? Fațetele ceramice durează de obicei între 5 și 10 ani, deși depinde foarte mult de utilizarea și obiceiurile fiecărei persoane. Pentru a extinde durabilitatea fațetelor, se recomandă menținerea unei igiene adecvate și efectuarea de vizite și controale periodice cu specialistul.

İstanbulVita garantează zâmbete sănătoase.

 • Albirea

Este o procedură bazată pe utilizarea gelurilor de albire pe bază de peroxid de diferite concentrații.Există 2 metode de albire: ambulatoriu și de cabinet. În funcție de tipul de pată sau decolorare pe care îl are dintele, se va obține un rezultat. Petele care răspund cel mai bine la tratament sunt organice prin țigară, ceai, cafea, vin. Unele pete nu răspund la albirea convențională, cum ar fi anorganice (metale), și trebuie tratate cu alte metode. La momentul diagnosticului, specialistul vă va informa despre cel mai bun tratament pentru cazul dumneavoastră.

 • Coroane

Mulți oameni aleg să folosească o coroană pentru a înlocui un dinte lipsă sau pentru a întări pur și simplu un dinte slăbit. Coroana se aplică pe zona dintelui care se află deasupra liniei gingivale. Coroana este confecționată din diverse materiale utilizate de specialiștii medicali și tehnici.Coroanele pot varia de la metalice care sunt apoi acoperite cu ceramică până la coroane ceramice complet pure. Coroanele necesită aceeași îngrijire și atenție ca și dinții naturali, ținând cont de îngrijirea necesară cu control regulat, o coroană poate avea o durabilitate de până la 10 ani sau mai mult.

Vino să ne vizitezi și lasă-te convins de Zâmbetul nostru!

La IstanbulVita îți redăm dorința de a zâmbi!

Lasă un răspuns
3 Replies to "Estetica Dentară"
 • Commenter Photo
  Cornel İliescu 9 ay önce

  Din cauza țigărilor, dinții mei au o culoare neplăcută, de asemenea în partea dreaptă, sus, am lipsă un molar. În câte zile se pot soluționa aceste probleme și care sunt costurile?

 • Commenter Photo
  Mihai Neculai 9 ay önce

  Sufăr de paradontoză, se pot face implanturi în acest caz?

 • Commenter Photo
  Ungureanu A 8 ay önce

  Am ales IstanbulVita pentru a-mi completa dinții lipsă, pentru că au mi-au explicat fiecare etapă a tratamentului, au făcut o treabă excelentă, sunt cu adevărat profesioniști!