IstanbulVita | De Ce Ar Trebui Să Facem Transplant Capilar? ...

Părul este o parte crucială a imaginii și încrederii fiecărei persoane. A avea păr abundent este în mod clar un semn al tinereții și frumuseții, dar, din păcate, nu este cazul tuturor.

Un procent larg de bărbați și femei din întreaga lume se confruntă cu o anumită formă de cădere a părului în timp din cauza factorilor genetici, cicatrici, dezechilibre hormonale, tulburări ale pielii, stres și multe altele. Acești factori pot avea ca rezultat o diferență majoră în aspectul general al unei persoane care îi afectează stima de sine și încrederea.

Din fericire, după decenii de cercetare și experiență, ne putem bucura acum de rezultatele permanente și naturale ale transplantului de păr. Singura metodă cu rezultate pozitive garantate dovedită de mii de pacienți de succes care acum pot prezenta parul frumos și abundent.

firele de păr sunt o parte indispensabilă a fiecărui adult

Metode de transplant de păr

Metodele de transplant de păr sunt foarte simple. Foliculii de păr sunt extraşii dintr-o zonă donatoare sănătoasă, de obicei ceafă, pentru a fi transplantată în zona care se confruntă cu căderea părului, chelie sau subțierea pentru a îmbunătăți densitatea foliculilor de păr sănătoși care cresc în zona receptoare. Pentru operațiile de transplant de păr, sunt utilizate în mod obișnuit 2 metode: FUE și DHI. Ambele metode sunt diferite, dar funcționează pentru a obține aceleași rezultate. Cu ambele tehnici, anestezia locală va fi aplicată în zona donatoare a pacientului și în zona receptoare pentru o intervenție complet nedureroasă.

FUE (extracția unității foliculare)

Cu tehnica FUE (Follicular Unit Extraction), medicul va începe să extragă foliculii de păr din partea din spate a capului unul câte unul cu ajutorul unui micromotor de joasă frecvență pentru a continua apoi cu deschiderea micro canalelor de pe zona receptoare în forma și direcția creșterii normale a părului din zonă pentru a obține un aspect natural. Etapa finală este implantarea foliculilor de păr extrași anterior în micro canalele nou deschise; acest proces se face manual.

DHI (implant direct de păr)

Cu cea mai recentă tehnică DHI (implant direct de păr) procesul este mai ușor, deoarece extracția și implantarea foliculilor se realizează fără a fi necesară deschiderea în prealabil a micro-canalelor. Cu ajutorul stiloului CHOI special conceput, foliculii de păr vor fi extraşi și apoi implantați direct în zona destinatarului. Cu tehnica DHI nu este nevoie să radeți zona receptoare, astfel încât pentru cei care doresc să-și păstreze părul lung această metodă va fi ideală. Zona donatoare va fi întotdeauna rasă pentru a extrage corect foliculii. Tehnica DHI reduce stresul și sângerarea pe zonele donatorului și receptoare, accelerând procesul de vindecare pentru a garanta o recuperare mai rapidă fără cicatrici.

efectul transplant de păr

Beneficii

 • Metodele de transplant de păr garantează rezultate permanente
 • Cu profesioniști cu experiență, părul implantat va obține un aspect complet natural.
 • Cu ajutorul anesteziei locale veți avea o intervenție complet nedureroasă.
 • Recuperarea intervenției este foarte rapidă și ușoară. Chiar dacă pacientului i se oferă sfaturi medicale, cum ar fi evitarea activităților sportive și pentru a proteja zona tratată, continuați activitățile normale imediat după intervenție, fără a lăsa cicatrici după terminarea procesului de vindecare.
 • Această intervenție durează doar între 6-8 ore.
 • Veți vedea o densitate crescută a părului dvs. începând cu a 3-a lună după intervenție.
 • Veți putea să vă aranjați părul după cum doriți.
 • Un consilier personal va fi alături de dvs. în fiecare etapă a intervenției pentru a garanta un transplant perfect de păr nedureros.

İstanbulVita asigură intervenții de primă calitate cu ajutorul unor profesioniști cu experiență în domeniul sănătății și esteticii în cea mai modernă și complet echipată unitate din Istanbul, urmând toate protocoalele de sănătate și igienă din sector, certificate de ministerul sănătății din Turcia. Dacă doriți să primiți un ghid personal cu privire la cazul dvs., ne puteți trimite un mesaj și un consultant personal vă va contacta pentru mai multe informații.

Lasă un răspuns
2 Replies to "De Ce Ar Trebui Să Facem Transplant Capilar?"
 • Commenter Photo
  Florin B 9 ay önce

  Vreau să mulțumesc echipei IstanbulVita pentru rezultatul obținut în urma transplantului de păr, sunt cu totul altă persoană, în fiecare zi îmi trec mâinile prin păr și mă bucur de senzația pe care o simt!!!

 • Commenter Photo
  Marin 9 ay önce

  Care tehnică are cel mai bun rezultat? Vreau să primesc informații despre fiecare tehnică, precum și prețul fiecărei tehnici ce poate fi aplicată în cazul meu, mulțumesc.