IstanbulVita | Chirurgia Estetică De Ridicare A Sânilor ...

Mastopexia este o intervenție chirurgicală la sân. Obiectivul său este de a ridica sânii lăsați, plasându-i într-o poziție care dă senzația de tinerețe și fermitate. Într-un mod inevitabil, lăsarea sânilor apare fiziologic de-a lungul anilor.

Chirurgia Estetică De Ridicare a Sânilor

Sânul este un țesut supus în mod constant gravitației, motiv pentru care are tendința de a se lăsa în timp. Fibrele pielii îmbătrânesc, făcând-o să devină mai slabă și mai flexibilă.

Sarcina și alăptarea influențează sânul din ce în ce mai lăsat. Cu toate acestea, este important de reținut că nu toate femeile care suferă o mastopexie o fac din cauza vârstei. Sânii pot fi, de asemenea, în această poziție în mod natural, deoarece fiecare persoană are o anatomie diferită și unică.

Mastopexia se realizează în diferite moduri:

 • Se poate baza pe ridicarea sânilor, acționând doar cu pielea însăși.
 • Dacă volumul sânului este mic, acesta poate fi suplimentat cu o proteză pentru a crește volumul.

ATUNCI, este posibil să ridicați sânii fără proteză?

Dacă este posibil, cu rezultate foarte bune și evitând toate posibilele complicații asociate protezelor. Nu toate femeile doresc să își mărească volumul sânilor atunci când sunt repoziționați în timpul unei intervenții. Mulți pacienți vor doar să-și vadă sânii într-o poziție normalizată pe piept. Cu o mastopexie neprotetică, putem realiza sâni simetrici și armonioși ai corpului folosind doar țesuturile existente.

Candidat la Mastopexie fără proteză:

Pentru a determina dacă un pacient este potrivit pentru acest tip de intervenție, trebuie evaluați diferiți factori, cum ar fi gradul de ptoză mamară și așteptările fiecărei femei. Din această analiză se va determina dacă operația de ridicare a sânilor va necesita o cicatrice T inversată sau va putea fi rezolvată cu o abordare areolară.

Denumirea tehnică sau științifică pentru sânii lăsați sau dezlipiți se numește Ptoza mamară și are grade diferite.

Pentru operația fără proteză, pacientul ar trebui să știe că:

 • Dacă se îndepărtează prea mult țesut pentra obține efectul dorit, dimensiunea sânilor va scădea. În aceste cazuri și pentru a face o ridicare a sânilor fără o proteză, putem finaliza procedura cu lipofilling (extragerea grăsimii dintr-o zonă a corpului și apoi injectată în zona necesară).
 • Dacă calitatea pielii este proastă, flaciditatea va apărea din nou din cauza lipsei de colagen și elastină. Ceea ce poate duce din nou la ptoza mamară.
 • În ptoza clasele 2 și 3, cicatricile T inversate sunt de obicei necesare. Unii pacienți își fac griji cu privire la aceste cicatrici și decid să aleagă o tehnică care are doar cicatrici în jurul areolei, dar cu această procedură nu vor putea obține aceleași rezultate. Chirurgul va căuta întotdeauna cea mai mică cantitate posibilă de cicatrici, așa că, dacă chirurgul recomandă o cicatrice T inversată, acest lucru se datorează faptului că va obține cele mai bune rezultate pentru cazul dumneavoastră.

Întrebări frecvente despre Mastopexie fără proteză.

Întrebări frecvente despre Mastopexie fără proteză.

Care este prețul mastopexiei de reducere?

Prețul va fi evaluat după consultarea pacientului, după analiză pacientul va avea toate indicațiile, va cunoaște reducerea și prețul mastopexiei pentru starea ei clinică specifică.

Ce cicatrici voi avea după mastopexie?

Mărimea și forma cicatricii variază de la un caz la altul, ele vor trece inevitabil prin mai multe etape, până vor ajunge la maturitate. Cicatricea va avea dimensiuni reduse și poate fi bine ascunsă atâta timp cât este bine îngrijită. Această intervenție implică, în general, o cicatrice periareolară cu o linie verticală.

Este necesară internarea în spital?

Va depinde de fiecare caz. În cazuri foarte particulare, poate fi necesară o zi de internare.

Ce anestezie se utilizează?

Anestezie generală.

Ce măsuri de precauție trebuie să ia pacientul înainte de operație?

Se vor efectua examinări preoperatorii de rutină, inclusiv mamografie și / sau ecografie mamară (în funcție de vârstă).

Mastopexie cu proteză

Ce este mastopexia cu implanturi?

Numit și ridicarea sânilor, își propune să ofere volum prin utilizarea protezelor din silicon și fermitate prin suspendarea sânului și îndepărtarea excesului de piele și a țesutului mamar existent.

Este o intervenție chirurgicală care permite controlul volumului, îmbunătățirea formei și eliminarea excesului de piele din sân, permițându-i să capete un aspect mai întinerit.

Mastopexia cu proteză este o intervenție chirurgicală care necesită anestezie generală. În ciuda acestui fapt, majoritatea pacienților nu trebuie să fie internați la spital. Cu toate acestea, dacă există pericol sau complicații, poate fi internată timp de 24 până la 48 de ore.

Cât durează o operație de mastopexie?

Operația durează între două și trei ore. Primul lucru, înainte de sedarea pacientului, este să marcheze niște urme pe corp care ghidează inciziile care trebuie făcute, apoi operația începe prin corectarea înălțimii la care sunt poziționate areola și mamelonul în raport cu sânul și corpul însuși, apoi poziționează și modelează sânul astfel încât poziția și conturul acestuia să pară mai armonioase și mai tinere. În plus, excesul de piele este îndepărtat, ceea ce îl face disproporționat și redundant, ca un plic al glandei mamare.

Unde sunt plasate protezele într-o mastopexie?

Protezele sunt plasate fie în spatele mușchiului major pectoral, fie în spatele glandei, în funcție de caz. Mărimea și forma sa vor depinde de fizicul și gustul pacientului.

În timpul procesului de consultare, caracteristicile fizice, așteptările și alți factori ai fiecărui pacient vor fi considerați ca furnizând cea mai potrivită proteză.

Material:

 • Proteze solide acoperite cu silicon, umplute cu gel de silicon: sunt cele mai frecvente pentru acest tip de intervenție.
 • Proteză solidă din silicon umplută cu soluție salină: în comparație cu siliconul cu gel, are un dezavantaj al consistenței mai dură a sânului.
 • Proteză din silicon umplută cu gel adeziv medical și micro-sfere de borosilicat (B-lite). Cântăresc cu 30% mai puțin și au o rezistență mai mare la zdrobire. Pot fi așezate în fața mușchilor cu un risc mai mic de lăsare, reducând foarte mult timpul de recuperare și disconfortul.
Lasă un răspuns
3 Replies to "Chirurgia Estetică De Ridicare A Sânilor"
 • Commenter Photo
  Silvia Popa 9 ay önce

  Cât durează rezultatele estetice ale operației? Există riscul apariției cancerului după operație?

 • Commenter Photo
  Dana 9 ay önce

  După alăptare, sânii mei și-au pierdut forma și s-au lăsat. Aș vrea să știu care sunt procedurile și costurile pentru o operație de ridicare mamară.

 • Commenter Photo
  Anca F 8 ay önce

  Recomand operația de mastopexie cu proteze umplute cu microsfere de borosilicat și adeziv medical, sunt foarte ușoare și au avantajul de a reduce timpul necesar pentru recuperarea după operație.