IstanbulVita | Chirurgia De Mărire A Sânilor ...

Îmbunătățește dimensiunea și aspectul sânilor.

Proces

Mărirea sau mamoplastia mamară poate îmbunătăți dimensiunea și aspectul sânilor, prin plasarea implanturilor saline sau siliconice, sub sau deasupra mușchiului pectoral, realizând astfel o schimbare estetică dorită.

Durata și anestezia

Această procedură durează aproximativ două ore. Poate fi utilizată anestezie generală, caz în care pacientul doarme complet sau anestezie locală cu sedare intravenoasă.

tipuri de implanturi

Spitalizare / Ambulatoriu

Pacientul poate fi spitalizat sau poate fi internat în ambulatoriu, după cum a stabilit chirurgul. În general, acest tip de intervenție chirurgicală este de obicei ambulatoriu, deoarece nu prezintă riscuri, dar pot exista excepții.

Efecte secundare posibile

 • Disconfort temporar ușor
 • Umflături ușoare sau moderate
 • Modificarea sensibilității mamelonului (crescând sau scăzând)
 • Hematom temporar.
 • Sensibilitate la stimulare timp de câteva săptămâni.

Riscuri

Poate fi necesar să îndepărtați sau să înlocuiți o proteză mamară sau ambele pentru a trata probleme precum: pierderea volumului, ruperea implantului, formarea țesutului cicatricial în jurul implantului care poate provoca o senzație de tensiune, rigiditate, sângerare și / sau infecție. Alte riscuri sunt creșterea sau scăderea sensibilității mameloanelor sau sânilor, care ocazional poate fi permanentă.

Recuperare

Pacientul se poate întoarce la muncă în doar câteva zile. Va trebui să evite orice contact fizic cu sânii timp de aproximativ trei până la patru săptămâni. Cicatricile vor prezenta o evoluție favorabilă într-o perioadă de trei luni până la doi ani după operație, în funcție de recuperarea caracteristică a pacientului.

Rezultate

Rezultatele variază de la pacient la pacient. Cu toate acestea, efectul general este un accesoriu proeminent care îmbunătățește forma și aspectul.

Pentru cine este indicată mărirea sânilor?

Operația de mărire a sânilor este indicată femeilor care consideră că sânii lor sunt prea mici sau disproporționați în raport cu corpul lor. Mărirea sânilor poate fi o opțiune în situațiile în care dimensiunea sânilor este asimetrică sau când a existat o scădere mare a dimensiunii unuia sau a ambilor sâni, cum ar fi după sarcină sau după o dietă pentru a slăbi. Mărirea sânilor permite, de asemenea, corectarea unei ptoze ușoare (numită de obicei sânii căzuți) și crește fermitatea sânilor.

Considerații înainte de intervenția chirurgicală

Înainte de a efectua acest tip de intervenție chirurgicală, pacientul trebuie să-și informeze chirurgul cu privire la toate medicamentele pe care le ia. Specialistul va raporta posibilul impact al acestor medicamente asupra operației și va căuta soluții alternative la tratament. Experții îi sfătuiesc pe pacienți să evite administrarea de aspirină, antiinflamatoare sau suplimente de vitamine care cresc sângerarea. În ceea ce privește dieta, medicii recomandă persoanelor supuse intervenției chirurgicale să își reducă consumul de grăsimi, făină și să consume mai multe legume și proteine. În ceea ce privește îngrijirea pielii, experții subliniază importanța hidratării pielii cu o cremă hidratantă cu cel puțin o săptămână înainte de operație. Fumatul ar trebui oprit cu câteva zile înainte de operație.

beneficii ale mamoplastiei

Întrebări frecvente:

Ce tipuri de proteze se folosesc de obicei pentru mărirea sânilor? În prezent, cea mai utilizată este proteza din silicon texturat.

Protezele din silicon pot provoca cancer? Nu este dovedit că provoacă cancer. În contrast, unele studii indică faptul că femeile cu implanturi de silicon au mai puține șanse să moară de cancer de sân.

Ce tip de cicatrici vor rămâne după operația de mărire a sânilor? Cicatricile pot fi în axile, în jurul areolei, în interiorul areolei și sub sân.

Proteza poate fi plasată în afara mușchiului? Proteza poate fi în spatele mușchiului pectoral major sau în glande. Fiecare situație are avantajele și dezavantajele sale.

Ce dimensiune de silicon se folosește de obicei? Pacienții noștri preferă să aleagă proteze între 220 și 350cc, deși uneori folosesc proteze mai mari.

Lasă un răspuns
3 Replies to "Chirurgia De Mărire A Sânilor"
 • Commenter Photo
  Elena N 9 ay önce

  Care este perioada de garanție a protezelor, ce tip de anestezie se face și este nevoie de internare?

 • Commenter Photo
  İoana V 9 ay önce

  Bună, folosirea implanturilor de silicon crește riscul apariției cancerului de sân? Cât costă operația?

 • Commenter Photo
  Claudia Neagu 8 ay önce

  Sânii mei erau foarte mici, de aceea am decis să-mi pun implanturi de silicon. Acum îmi place foarte mult să port haine decoltate și să-mi etalez bustul.